Accenture

Accenture. Your career, your adventure.

Accenture

in one word

Hogyan segíti a pályakezdőket az Accenture?

Colibri Internship Awards - 2016

IT & Telco kategória 2. helyezett

 

Mivel foglalkozunk?

Az Accenture egy hatalmas vállalat, amely világszerte több mint 120 országban 373 000 fős alkalmazotti létszámmal támogatja több mint 4000 ügyfelét, amelyek 40 különbőző iparág prominens képviselői. 2015-ben az Accenture 42. lett Interbrand’s Best Global Brands 100-as listáján valamint a 35. helyen szerepel a LinkedIn 40 legvonzóbb munkáltatója ranglistáján.

 

Valószinűleg nem is sejtetted, hogy:

 

Mit is csinálunk?

Átvizsgáljuk ügyfeleink vállalatát különböző szempontokból és javaslatot teszünk arra, hogy hogyan lehetne azt a leghatékonyabban javítani, fejleszteni legyen szó folyamatokról, technológiáról vagy emberekről. Minden vállalat nagymértékben támaszkodik a technológiára. Ezért a mi megoldásaink is arra fókuszálnak, hogy a technológia segítségével hogyan lehet egy válllatot minél sikeresebbé tenni.

 

Accenture Magyarországon:

Magyarországon Magyarországon az Accenture 1992 óta van jelen és közel 200 munkatársat foglalkoztat. Helyi ügyfelei a legkülönbözőbb iparágak prominens képviselői, többek között a telco, energetika, közmű, autóipar és kereskedelmi szektorból.

 

Amire büszkék vagyunk:

 

Milyen területre keresünk gyakornokokat?

Technology Consulting (IT tanácsadás)

Ha IT tanácsadói csapatunkban kezdesz, feladatod lesz nagy cégek tecchnológiai folyamatainak, rendszereinek megújítása, átalakítása, tesztelése és bevezetése. Nem feltétel az IT végzettség, csak az érdeklődés a technológia iránt és jó projecktmenedzsment. képesség. Ami nagyon jó ebben a területben, hogy együtt dolgozunk az ügyfélnél, legtöbbször az ő irodájukban,ezért elsőkézből kapjuk az információt és lehetőségünk van a szakértőkkel napi szinten beszélni, egyeztetni.

 

Software Engineering (Szoftverfejlesztői és mérnöki lehetőségek)

Két nagyobb területen keresünk gyakornokokat. Jöhetsz hozzánk ipari szoftverfejlesztési területre, ahol elsősorban nagy német autóipari cégeknek gyátrtunk beágyazott szoftverfejlesztési és mérnöki megoldásokat. Vagy csatlakozhatsz újonnan induló, úgynevezett Technology Delivery Centre-ünkhöz, ahol a piacon elérhetõ legfejlettebb technológiákkal dolgozhatsz és fejlesztheted tudásod. Lesz lehetőséged nagyon izgalmas külföldi projekteken is dolgozni, akár Europában, akár Európán kívüli országokban is.

 


IT & Telco

Gyakornoki program

• Projektmunka

• Mentor

• Jó teljesítmény esetén pályakezdő pozíció

• Céges eseményeken/rendezvényeken való részvétel (csapatépítők, karácsonyi parti, stb.)

• Versenyképes diákbér

• Rugalmas beosztás

Gyakornokok száma

Jelenleg 25

LinkedIn

Accenture

Nézd meg a többi versenyzőt is

British American Tobacco

FMCG & Commerce

Budapest Bank

Finance & Business

Vodafone Shared Services Budapest

SSC & Services

Egy jó gyakornoki programmal mindkét fél nyer!

A gyakornok betekintést kap a cég működésébe, és élesben próbálhatja ki az egyetemi évek alatt összegyűjtött elméleti tudását, miközben a munkáltató friss rálátást, új gondolatokat és perspektívákat, illetve gyakran hosszú távon is minőségi, lojális munkaerőre talál. A sikeres együttműködés első lépéseként a leendő gyakornokoknak tiszta és őszinte képet kell kapniuk arról, hogy mit várhatnak egy adott pozíciótól - ezen folyamat elősegítésére jött létre a colibri internship awards program.

A colibri internship awards célja az egyes cégek bemutatása mellett a legjobb gyakornoki programok díjazása is. Az egyes kategóriák legkiemelkedőbb képviselőit objektív és szubjektív szempontok figyelembevételével jelöli ki a tizenkét tagú zsűri, amely a hr szakma neves képviselőiből és egyetemi diákszervezetek vezetőiből áll. A mérlegelt szempontok közé tartozik a gyakornokok kiválasztási folyamatának értékelése, a programban résztvevők elégedettsége, illetve a hosszútávú fejlődési potenciál. A zsűri döntése mellett a győztesek megválasztásában szerepet kap a közönség is, vagyis a gyakornoki lehetőségekre pályázó fiatalok.