AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.

A jövő Győrben épül!

Szakál Dávid

Gyakornok – Egy napom a cégnél

Simon Gergely

Vezető, minőségbiztosítás

Kovács Ádám

Munkatárs, járműfejleszétés

Hogyan segíti a pályakezdőket az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.?

Colibri Internship Awards - 2016

Engineering kategória 1. helyezett

 

Audi Adventure gyakornoki program – a jövőd Győrben épül!

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. a világ legnagyobb motorgyára. De a több mint 20 éves múltra visszatekintő motorgyártás mellett helyet kap nálunk egy teljes gyártási folyamatot lefedő Járműgyár, egy Szerszámgyár, valamint a Műszaki fejlesztés szakterülete is. Az Audi márkanév számunkra egyet jelent a prémium minőséggel és a német precizitással. 2011-ben létrehoztuk a szakmai fejlődésen és egyéni figyelmen alapuló Audi Adventure gyakornoki programunkat, melyben azóta éves szinten több mint 500 gyakornok vesz részt. Az Audi Hungariánál csapatunk részeként széleskörű, egyénre szabott és kihívásokkal teli élményt nyújtunk gyakornokaink számára. A felsőoktatásban résztvevő hallgatók a gyakornokságuk során megismerhetik a gyárat és egy multinacionális vállalat felépítését, mindazt ami e-mögött rejlik, egy egyéni fejlődést és innovációt támogató csapatot, bármely területen is helyezkedsz el.

 

Audis gyakornoknak lenni kiemelkedő, mert…

nálunk egyedülálló tapasztalatokra tehetsz szert akár műszaki, gazdasági, jogi, IT, bölcsész, vagy egészségügyi területről érkezel hozzánk. Az első naptól kezdve a szakterületi csapat tagjaként tekintünk rád, fontos számunkra, hogy bevonjunk az aktuális munkafolyamatokba és felelősségteljes feladatokkal bízzunk meg az itt töltött hónapok során. Ezen felül egyéni igényekre szabott tréningeinken keresztül a mindennapi szakmai feladataidon felül elérhetőek német nyelvi tanfolyamok, valamint különböző készségfejlesztő képzések során is. A célunk, hogy a legtöbbet hozd ki magadból a nálunk eltöltött idő alatt, azért, hogy tanulmányaid befejeztével nálunk folytasd karriered!

Az Audi Hungaria a gyakornokok fizetését 4 szinten állapítja meg.

További részletes információt a gyakornoki programunk feltételeiről itt találsz:
https://www.audi.hu/adventure/mindent-a-gyakornoki-programrol/

 

Ezt mondják rólunk…

„Az Audiban a jövő technológiájával foglalkozunk. Büszke vagyok arra, hogy a munkámmal hozzájárulhatok a fejlődéshez.”
Batkovics Dávid - Kísérleti Motorgyártó Központ„Úgy érzem, leginkább a komplex gondolkodás terén fejlődtem. Munkatársként kamatoztathatom a gyakornokként megszerzett tapasztalatokat.”
Zilai Orsolya - munkatárs, Minőségbiztosítás„A munkám során nagyon sok olyan új, számomra izgalmas dologgal találkozom, amik miatt minden nap jókedvűen és érdeklődve jövök dolgozni.”
Vizler Balázs - Motorgyártás

 

Audi Hungaria számokban:

AZ AUDI HUNGARIA A VILÁG LEGNAGYOBB MOTORGYÁRA!

A motorgyártás területén 3500 gép dolgozik azon, hogy évente közel 2 millió termék készüljön el. A Győrben gyártott motorok elsősorban Audi típusokba kerülnek, de magyar motor búg Lamborghini, Bentley és Porsche modellekben is.

SIVATAGI HOMOKVIHAR, OROSZORSZÁGI HIDEG ÉS SPORTOS HANGZÁS.

Mi minden kell ahhoz, hogy egy autó felülmúlja a vevő elvárásait? A járműhajtás-fejlesztés 20 fékpaddal dolgozik azon, hogy a négykarikás motorok minden környezeti viszonyban tökéletesen működjenek. De nem csak a motortól lesz tökéletes az autó. A járműfejlesztés kollégái high-tech laborban, tesztpályás vizsgálatokkal és virtuális szimulációk segítségével dolgoznak az abszolút vevői elégedettség elérésén.

A GYÁR, AHOL A VATIKÁN 10-SZER ELFÉRNE.

Az Audi Hungaria 5 millió négyzetméteres alapterületével úgy éli mindennapjait, akár egy kisváros. Önálló 24 órás mentőszolgálattal, saját tűzoltósággal, éttermekkel és belső buszjárattal biztosítja a több mint 11.000 munkatárs számára a zökkenőmentes munkavégzést.

NEKED MI A KEDVENC SZÍNED?

A komplett gyártási folyamatot lefedő járműgyárunkban naponta 640 autót tudunk elkészíteni. A karosszériákat a lakkozó üzemben a száraztechnológia elvén működő gépek a vevő kívánságának megfelelő színűre festik. Az Audi Hungariánál jelenleg A3 Limousine, A3 Cabriolet, TT Coupé és TT Roadster típusú modelleket gyártunk.

12,5 KM CSARNOKOKBA IS BEFUTÓ VONATSÍN AZ AUDI HUNGARIA TERÜLETÉN.

Az Audi logisztikai területe gondoskodik arról, hogy a termékek és alkatrészek a megfelelő időben a megfelelő helyre érkezzenek, mind a vevők, a beszállítók és a gyártási folyamatok esetében. Logisztikus munkatársaink nemcsak az anyavállalatig terjedő, hanem kontinenseken átívelő folyamatokat is támogatnak.

HÁNY ELEFÁNT EREJÉRE LENNE SZÜKSÉG EGY LAMBORGHINI HURACAN MOTORHÁZTETEJÉNEK PRÉSELÉSÉHEZ?

A hatalmas gépek nálunk a mindennapi élet részei, a Szerszámgyár legnagyobb présgépe 500 elefánt erejével vetekszik. Fő tevékenységeink a szerszámgyártás, a készülék- és berendezésgyártás, valamint az exkluzívszériás gyártás.

 

Jelentkezz!

Felkeltettük érdeklődésedet? Esetleg még kérdésed van? Keress bennünket bátran e-mailen vagy facebook-on, ha pedig már döntöttél nincs más dolgod mint jelentkezni, hogy Te is részese legyél a haladás technikájának.

 

 

Állásajánlatok / Jobs

Tovább az állásajánlatokhoz...

 


Engineering

Felvétel

Jelentkezz hozzánk gyakornoknak, hiszen évente több, mint 100 gyakornokból lesz munkatárs.


Mi vár rád a gyakornokság után?

• pályakezdő pozíciók

• szakmai lehetőségek

• hosszútávú perspektíva

Nézd meg a többi versenyzőt is

NI Hungary

IT & Telco

NI Hungary


Felelj meg Te a jövő legnagyobb kihívásaira az NI-jal!

Tovább a profil oldalra

Nestlé

FMCG & Commerce

Nestlé


Where world brands are created

Tovább a profil oldalra

Aon Hewitt

SSC & Services

Aon Hewitt


A legjobbakkal, a legjobbaknak dolgozunk

Tovább a profil oldalra

Egy jó gyakornoki programmal mindkét fél nyer!

A gyakornok betekintést kap a cég működésébe, és élesben próbálhatja ki az egyetemi évek alatt összegyűjtött elméleti tudását, miközben a munkáltató friss rálátást, új gondolatokat és perspektívákat, illetve gyakran hosszú távon is minőségi, lojális munkaerőre talál. A sikeres együttműködés első lépéseként a leendő gyakornokoknak tiszta és őszinte képet kell kapniuk arról, hogy mit várhatnak egy adott pozíciótól - ezen folyamat elősegítésére jött létre a colibri internship awards program.

A colibri internship awards célja az egyes cégek bemutatása mellett a legjobb gyakornoki programok díjazása is. Az egyes kategóriák legkiemelkedőbb képviselőit objektív és szubjektív szempontok figyelembevételével jelöli ki a tizenkét tagú zsűri, amely a hr szakma neves képviselőiből és egyetemi diákszervezetek vezetőiből áll. A mérlegelt szempontok közé tartozik a gyakornokok kiválasztási folyamatának értékelése, a programban résztvevők elégedettsége, illetve a hosszútávú fejlődési potenciál. A zsűri döntése mellett a győztesek megválasztásában szerepet kap a közönség is, vagyis a gyakornoki lehetőségekre pályázó fiatalok.