BEST Budapest

95 BEST csoport Európa-szerte | 33 országban több mint 3300 önkéntes

Hogyan segíti a pályakezdőket a BEST Budapest?

Kik vagyunk?

Board of European Students of Technology

A BEST (Board of European Students of Technology) Európa legerősebb műszaki egyetemeinek non-profit, politikamentes, önkéntes szakmai diákszervezete. A BEST 1989-ben alakult azzal a céllal, hogy a különböző országokban tanuló egyetemistákat szakmai programok keretében megismertesse a többi ország kultúrájával, megtanítson együtt dolgozni nemzetközi összetételű csoportokat. Mára a szervezet odáig fejlődött, hogy 33 országban van jelen összesen 97 műszaki egyetemen, és közel 3300 önkéntes taggal. Rendezvényeink célja, hogy a „hallgatók – vállalatok – egyetem” háromszög szereplőit közelebb hozzuk egymáshoz.

 

BEST Budapest

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen 26 éve működünk, a szervezet alapító tagjaként. Helyi csoportunk jelenleg közel 30 egyetemistát fog össze, és az alapítástól kezdve több mint 150 alumni taggal büszkélkedhet. Minden évben szervezünk nyári egyetemeket, mérnökversenyeket és egyéb, karrierrel kapcsolatos programokat (BEST Karrier Napok). Ezen kívül sok hallgató jut el a szervezeten keresztül külföldre, különböző kurzusokra az év folyamán több periódusban. A szervezet célja olyan tevékenységek, programok kidolgozása és megvalósítása, amelyek a mérnökhallgatók szakmai fejlődését elősegítik, egyetemi képzésüket kiegészítik. A szakmai programok mellett rendszeresen szervezünk soft skill tréningeket, ezzel is elősegítve a későbbi munkahelyi helytállást.


Nézd meg a többi versenyzőt is

Telekom – T-Systems

IT & Telco

Aon Hewitt

SSC & Services

Aon Hewitt


A legjobbakkal, a legjobbaknak dolgozunk

Tovább a profil oldalra

GE - Finance

Finance & Business

Egy jó gyakornoki programmal mindkét fél nyer!

A gyakornok betekintést kap a cég működésébe, és élesben próbálhatja ki az egyetemi évek alatt összegyűjtött elméleti tudását, miközben a munkáltató friss rálátást, új gondolatokat és perspektívákat, illetve gyakran hosszú távon is minőségi, lojális munkaerőre talál. A sikeres együttműködés első lépéseként a leendő gyakornokoknak tiszta és őszinte képet kell kapniuk arról, hogy mit várhatnak egy adott pozíciótól - ezen folyamat elősegítésére jött létre a colibri internship awards program.

A colibri internship awards célja az egyes cégek bemutatása mellett a legjobb gyakornoki programok díjazása is. Az egyes kategóriák legkiemelkedőbb képviselőit objektív és szubjektív szempontok figyelembevételével jelöli ki a tizenkét tagú zsűri, amely a hr szakma neves képviselőiből és egyetemi diákszervezetek vezetőiből áll. A mérlegelt szempontok közé tartozik a gyakornokok kiválasztási folyamatának értékelése, a programban résztvevők elégedettsége, illetve a hosszútávú fejlődési potenciál. A zsűri döntése mellett a győztesek megválasztásában szerepet kap a közönség is, vagyis a gyakornoki lehetőségekre pályázó fiatalok.