British American Tobacco

What are you made of?

Global Graduate Programme

what are you made of?

Mivel foglalkoznak nálunk a marketingesek?

Valaszkay Györgyi

Pénzügyes karrierút

Gulyás András

Trade Marketing Executive

Vasali Dóra

Hogyan segíti a pályakezdőket a British American Tobacco?

Colibri Internship Awards - 2016

FMCG & Commerce kategória 3. helyezett

 

A British American Tobacco

Spark your talent!

Ha még nem hallottál rólunk, íme a legfőbb tények – tényleg csak röviden: a British American Tobacco a világ egyik legnagyobb dohányipari vállalata, mintegy 180 országban, 200 márkát menedzselünk. Magyarországon 1992 óta vagyunk jelen, s a piac legnagyobb nemzetközi befektetőjeként két gyárral is rendelkezünk Pécsett. Kereskedelmi tevékenységünket Budapestről, Csörsz utcai irodánkból irányítjuk.

A BAT a szó legszorosabb értelmében nemzetközi vállalatként működik, a magyar cég a közép-kelet-európai klaszter szerves része. Mit is jelent ez a tköznapokban? Napi szinten dolgozunk együtt kollégáinkkal a prágai, belgrádi, szófiai irodákból. Nálunk nem telhet el nap az angol nyelv aktív használata és a multikulti élménye nélkül.

Mindennapok a BAT-nál

Aki belép a BAT ajtaján, egy olyan fiatal csapatot talál, akik közvetlenek, nyitottak, és nagyra értékelik az egyéniséget. Nálunk nincs dress code, nincs feszengés. Ami viszont van: nyitottság, elérhető vezetők és rengeteg visszajelzés! Nem csak évente egyszer-kétszer a formalitás kedvéért, hanem folyamatosan. Ha flexibilis munkahelyet keresel, jól fogod érezni magad nálunk, hiszen rugalmas a munkaidő, ami mellett a tanulás (és a bulizás) is belefér. Az irodánk pedig fantasztikus, imádjuk a nagy és világos tereket, a kávézónkat, a bringáinkat. Neked is tetszeni fog!

A bizalom kultúránk egyik alappillére, ezt gyakornokaink is a belépésük napjától kezdve élvezhetik. Ennek szellemében mindennapi feladataik mellett nemzetközi projektekben is részt vehetnek. Ennek ékes példája, hogy a klaszterben dolgozó gyakornokaink legutóbbi projektjük keretében  új programunk, a FIREWORK kialakításán dolgoztak együtt sikeresen.

 

Nem titok, hogy gyakornoki és frissdiplomás programjainkkal a jövő tehetséges vezetőit keressük és képezzük. Ha igazán nemzetközi karrierre vágysz, itt és most megalapozhatod!

Állásajánlatok 

 


FMCG & Commerce

Továbblépés

Gyakornoki és frissdiplomás programjainkkal kifejezetten a jövő vezetőit keressük és képezzük. Ezért is adunk első naptól komoly felelősséget a kezükbe. Számtalan olyan karriersztorit írtunk már, mely egy gyakornoki pozícióval kezdődött. Legyen a Tiéd a következő sikersztori!

Kiemelt programok

FIREWORK internship program, Global Graduate Programme

Gyakornokok száma

15 fő

Kompenzációk

•  Flexibilis munkavégzés

•  Egyéni fejlesztési terv

•  Nyitott, közvetlen kultúra

•  Versenyképes juttatási csomag

•  Sportolási lehetőség

•  Dolgozói kedvezmények

•  Céges bringaflotta

•  Ingyenes fogyasztás saját kávézónkban

•  Gyümölcsnap szerdánként

Elismerések

KÖVET ZÖLD Iroda díj
Legfittebb Munkahely felmérés 2.helyezés

Elhelyezkedés

Budapesten a MOM Parknál

Weboldal

Nyitott pozíciók világszerte: bat-careers.com
Nézz be hozzánk és képzeld el karriered: http://www.bat-careers.com/ 

Facebook

BATCareers

Youtube

WelcomeToBAT

Nézd meg a többi versenyzőt is

NI Hungary

IT & Telco

NI Hungary


Felelj meg Te a jövő legnagyobb kihívásaira az NI-jal!

Tovább a profil oldalra

Person Communications

Creative

Continental Automotive Hungary

Engineering

Egy jó gyakornoki programmal mindkét fél nyer!

A gyakornok betekintést kap a cég működésébe, és élesben próbálhatja ki az egyetemi évek alatt összegyűjtött elméleti tudását, miközben a munkáltató friss rálátást, új gondolatokat és perspektívákat, illetve gyakran hosszú távon is minőségi, lojális munkaerőre talál. A sikeres együttműködés első lépéseként a leendő gyakornokoknak tiszta és őszinte képet kell kapniuk arról, hogy mit várhatnak egy adott pozíciótól - ezen folyamat elősegítésére jött létre a colibri internship awards program.

A colibri internship awards célja az egyes cégek bemutatása mellett a legjobb gyakornoki programok díjazása is. Az egyes kategóriák legkiemelkedőbb képviselőit objektív és szubjektív szempontok figyelembevételével jelöli ki a tizenkét tagú zsűri, amely a hr szakma neves képviselőiből és egyetemi diákszervezetek vezetőiből áll. A mérlegelt szempontok közé tartozik a gyakornokok kiválasztási folyamatának értékelése, a programban résztvevők elégedettsége, illetve a hosszútávú fejlődési potenciál. A zsűri döntése mellett a győztesek megválasztásában szerepet kap a közönség is, vagyis a gyakornoki lehetőségekre pályázó fiatalok.