Dentsu Aegis Network

Good Innovation

Marina

Junior designer

Bálint

Junior account

Anna

Group account director

Hogyan segíti a pályakezdőket a Dentsu Aegis Network?

Colibri Internship Awards 2015

 

Komolyabbra fordítva a szót

 Érdemes hozzánk jönnöd, mert gyakornoki programunkba folyamatosan keressük a jövő accountjait, média tervezőit, szövegíróit és designereit.

Az aktuális helyeket, itt találod, de ha épp nem látod meghirdetve nálunk álmaid melóját, akkor is érdemes beadnod a jelentkezésedet.

A programban elméleti és gyakorlati tudást szerezhetsz, illetve belekóstolhatsz a kreatív és tervezési folyamatok menetébe, a céges partnerekkel való kapcsolattartásba, és megismerheted a kommunikációs iparág működését. Mindeközben sokat tanulhatsz a nálunk dolgozó szakemberektől, és olyan skillekkel igyekszünk majd bővíteni tudásodat, melyeknek köszönhetően a piaci viszonyoknak megfelelően, magas szinten tudod érvényesíteni érdekeidet a jövőben.

A gyakornoki idő 3-6 hónap, melynek során gyakorlati feladatokat, helyzetgyakorlatokat kapsz, de élesben is dolgozhatsz majd különböző kampányokon, így kiveheted a részedet a csapatmunkából, ráadásul ezért még fizetés is jár.

A program végeztével a legügyesebbek akár junior pozícióban folytathatják nálunk a munkát.

 

És hogy mit kell tudnod a cégcsoportunkról?

A Dentsu Aegis Network az egyik legdinamikusabban fejlődő digitális kommunikációs hálózat. A csoport magyarországi tagjai az Isobar Budapest, a Carat, az iProspect, a Vizeum és a Posterscope. A hálózat tagjaként hatékony kommunikációval támogatjuk a fogyasztók és a márkák közötti hosszú távú kapcsolat kialakulását. Szakértelmünk a stratégiai tanácsadástól a digitális, posztdigitális és ATL-koncepció kialakításán és a produkciós tevékenységen át a médiatervezésig, médiavásárlásig, márkamenedzselésig és piacelemzésig széles területéből áll.

Nálunk egyszerre van fókuszban a kreativitás a technológia és a média. Igyekszünk folyamatosan lendületben lenni, olyan élményeket tervezünk, amelyek könnyen használhatóak és szórakoztatóak, ehhez pedig a kreatív tehetségeket hozzuk össze a szakértői tudással, hogy kiaknázzuk a digitális lehetőségeket.

Emellett idén miénk lett az Év irodája, úgyhogy ha nálunk kezdesz, akkor Budapest legjobb kreatív kuckójából indulsz.

 

Anna, Marina és Bálint folyamatosan frissülő Instagram profiljaiért kattints az alábbi linkekre, hogy folyamatosan figyelhesd, hogy mi a helyzet az irodában:

 Kövess minket Facebook oldalainkon is, hiszen itt hirdetjük meg az aktuális gyakornoki helyeket.

Hajrá!

 

Állásajánlatok 


Creative

Infók és adatok

A Dentsu Aegis Network az egyik legdinamikusabban fejlődő digitális kommunikációs hálózat.

A csoport magyarországi tagjai a Carat, az iProspect, a Posterscope, a Vizeum és az Isobar Budapest.

Gyakornokok száma

Az üzleti igényekhez igazodva változó.

Ha tehetséges vagy, jelentkezz és találunk Neked helyet.

Kompenzációk

Nézd meg a videokat ;)

Elhelyezkedés

1027 Budapest, Kacsa utca 15-23.

Nézd meg a többi versenyzőt is

Raiffeisen Bank

Finance & Business

Raiffeisen Bank


Egy jó csapathoz egyéniségek kellenek!

Tovább a profil oldalra

Portfolio.hu

Creative

Digital Natives

IT & Telco

Egy jó gyakornoki programmal mindkét fél nyer!

A gyakornok betekintést kap a cég működésébe, és élesben próbálhatja ki az egyetemi évek alatt összegyűjtött elméleti tudását, miközben a munkáltató friss rálátást, új gondolatokat és perspektívákat, illetve gyakran hosszú távon is minőségi, lojális munkaerőre talál. A sikeres együttműködés első lépéseként a leendő gyakornokoknak tiszta és őszinte képet kell kapniuk arról, hogy mit várhatnak egy adott pozíciótól - ezen folyamat elősegítésére jött létre a colibri internship awards program.

A colibri internship awards célja az egyes cégek bemutatása mellett a legjobb gyakornoki programok díjazása is. Az egyes kategóriák legkiemelkedőbb képviselőit objektív és szubjektív szempontok figyelembevételével jelöli ki a tizenkét tagú zsűri, amely a hr szakma neves képviselőiből és egyetemi diákszervezetek vezetőiből áll. A mérlegelt szempontok közé tartozik a gyakornokok kiválasztási folyamatának értékelése, a programban résztvevők elégedettsége, illetve a hosszútávú fejlődési potenciál. A zsűri döntése mellett a győztesek megválasztásában szerepet kap a közönség is, vagyis a gyakornoki lehetőségekre pályázó fiatalok.