EPAM

ENGINEERING IS IN OUR DNA

EPAM

Epam Akadémia

Epam Java képzés

Hogyan segíti a pályakezdőket az EPAM?

A kód neve: EPAM!

Ha a programozókról még mindig azt hiszed, egész nap egy sötét szobában bámulják a monitort, energiaitalt isznak és Star Wars/Star Trek-idézetekkel bombázzák egymást, akkor nagyon tévedsz! A geek szó ma már nem ciki - sőt, programozónak lenni menő! Az EPAM amely a világ vezető vállalatainak fejleszt digitális megoldásokat, már több mint 1500 embernek ad munkát Magyarországon. Közép- és Kelet-Európa legnagyobb, komplex szoftverfejlesztéssel foglalkozó cége fiatal és nagy tapasztalattal rendelkező programozóknak egyaránt vonzó fejlődési lehetőséget és karriert kínál.

Jársz bankba, étterembe, egészségügyi intézményekbe? Utazol? Vásárolsz boltban? Jársz szórakozni? Minden bizonnyal igen. Nem is gondolnád, hogy a mindennapokban hányszor használod az EPAM által fejlesztett megoldásokat.

Az amerikai központú és tulajdonú EPAM  a világ vezető szoftverfejlesztőinek egyike. A leggyorsabban fejlődő technológiai cégek közé tartozik.

 

Több mint 25 országban kínál karriert

Négy kontinensen, 25 országban vannak képviseletei, többek között az Egyesült Államokban, Kanadában, Németországban, Svájcban, Svédországban, Szingapúrban, Kínában, Belorussziában, Oroszországban és Magyarországon. Az EPAM Magyarországon több mint 10 éve van jelen, Budapest egyben a Közép-kelet Európai központ. Ezen felül Debrecenben és Szegeden vannak irodái és folyamatosan bővül.

EPAM Akadémia

A hátad mögött tudsz már néhány sikeres évet fejlesztőként, de úgy érzed, hogy sokkal több van még benned? Szeretnél fejlődni? Vagy most végeztél az egyetemen, de nincs még gyakorlatod? Elég elszánt vagy ahhoz, hogy 3 évnyi tananyagot mindössze 3 hónap alatt elsajátíts, mindezt versenyképes fizetés mellett? Akkor van egy jó hírünk!

Az EPAM budapesti irodája olyan tehetséges embereket keres, akikben van szenvedély, büszkék a munkájukra és maximalisták abban, amit csinálnak. Itt az alkalom, hogy csatlakozz egy egyedülálló oktatási programhoz, az EPAM Akadémiához, melynek keretében magas szintű Java, UI és QA fejlesztőket képzünk, úgy, hogy már a képzés ideje alatt versenyképes fizetést biztosítunk.

Joggal merül fel a kérdés az EPAM Akadémia kapcsán: Nehéz? Igen. Fárasztó? Nagyon. De egyedülálló és érdekes az egész képzés.

Cserébe mit nyújt az EPAM Akadémia?

  • Több millió forint értékű szakmai képzést;
  • Versenyképes juttatási csomagot már a képzés kezdetétől;
  • Olyan tudást és tapasztalatot, amellyel rövid időn belül nagymértékben növeli a szakmai értéket;
  • Lehetőséget éles környezetben megismerni a nagyvállalati rendszerek tervezésének és fejlesztésének titkait;
  • Esélyt tehetségtől függő sebességgel előreszáguldani az EPAM karrier útján, ami pár éven belül akár több mint száz fős fejlesztői projekt technikai irányítása lehet itthon, Angliában, Svájcban, Egyesült Államokban vagy akár Hongkongban.

 

Mit mondanak, akik már végeztek az Akadémián?

 „A képzésünk elképesztő volt! Korábban 9 éves tapasztalattal és egy egyetemmel a hátam mögött nem gondoltam volna, hogy ennyit fogok tanulni mindössze 3 hónap alatt.”

„Nem gondoltam volna, hogy ekkora csapatokban, ekkora projekteken dolgozni ennyire egyszerű lesz.”

„Olyan részleteket gyűjtöttek össze, amiket csak nehezen és hosszú idő alatt lehetne elsajátítani és megfelelő mennyiségben, nagyon jó oktatókkal sikerült ezt a tudást átadniuk ezalatt a negyed év alatt.”

 

Az EPAM Akadémián sikeresen végzett kollégáink pár éven belül bármelyik irodánkban elhelyezkedhetnek. Többek között Svájcban, az USA-ban vagy Angliában, hiszen egy olyan képzési programot raktunk össze, ami a nemzetközi elvárásoknak is megfelel.

Meghoztuk a kedved?

Gyere, nézz be hozzánk és tedd fel a kérdéseidet! Nézz körbe, informálódj, hiszen most korlátok nélkül, személyes vezetőkíséretében teheted meg!

Nézd meg az irodát, less bele futó projektjeinkbe, kérdezd meg kollégáinkat, hogy érzik magukat nálunk és mit tanácsolnának neked.

Szívesen megnéznéd mit tudna nyújtani számodra egy valóban piacvezető vállalat, most lehetőséged nyílik saját vezetőkíséretében bejárni irodánkat, betekinteni a kulisszák mögé, kérdezni és meglátni a hétköznapokat, a nálunk dolgozókat a türkiz-fehér logó mögött.

LOOK BEHIND THE SCENES OF EPAM HUNGARY


IT & Telco

Elhelyezkedés

European Headquarters (Budapest)

 

További városokban:

• Debrecen

• Szeged

Weboldal

www.epam.com

Facebook

Epam.Hungary

LinkedIn

EPAM 

YouTube

EPAM Hungary

Nézd meg a többi versenyzőt is

Raiffeisen Bank

Finance & Business

Raiffeisen Bank


Egy jó csapathoz egyéniségek kellenek!

Tovább a profil oldalra

MOL

Engineering

MOL


Több mint 40 országban vagyunk jelen, közel 30 000 szakembert foglalkoztatunk világszerte.

Tovább a profil oldalra

Ericsson Magyarország

IT & Telco

Ericsson Magyarország


TE + Ericsson = nyerő kombináció

Tovább a profil oldalra

Egy jó gyakornoki programmal mindkét fél nyer!

A gyakornok betekintést kap a cég működésébe, és élesben próbálhatja ki az egyetemi évek alatt összegyűjtött elméleti tudását, miközben a munkáltató friss rálátást, új gondolatokat és perspektívákat, illetve gyakran hosszú távon is minőségi, lojális munkaerőre talál. A sikeres együttműködés első lépéseként a leendő gyakornokoknak tiszta és őszinte képet kell kapniuk arról, hogy mit várhatnak egy adott pozíciótól - ezen folyamat elősegítésére jött létre a colibri internship awards program.

A colibri internship awards célja az egyes cégek bemutatása mellett a legjobb gyakornoki programok díjazása is. Az egyes kategóriák legkiemelkedőbb képviselőit objektív és szubjektív szempontok figyelembevételével jelöli ki a tizenkét tagú zsűri, amely a hr szakma neves képviselőiből és egyetemi diákszervezetek vezetőiből áll. A mérlegelt szempontok közé tartozik a gyakornokok kiválasztási folyamatának értékelése, a programban résztvevők elégedettsége, illetve a hosszútávú fejlődési potenciál. A zsűri döntése mellett a győztesek megválasztásában szerepet kap a közönség is, vagyis a gyakornoki lehetőségekre pályázó fiatalok.