Ericsson Magyarország

TE + Ericsson = nyerő kombináció

Maksay Dorottya

Software developer

Rónai Miklós

Unit manager

Vadkerti László & Keszei Csaba

Lead Software developer

Hogyan segíti a pályakezdőket az Ericsson Magyarország?

Colibri Internship Awards - 2016

IT & Telco kategória 1. helyezett

 

Colibri Internship Awards - 2015

 

TE + Ericsson = nyerő kombináció

A hálózatba kapcsolt világ csupán a kezdet. Az elhivatottságod meghatározza, mi jön ezután! Csatlakozz hozzánk az ötleteddel és az éleslátásoddal, hogy képessé tegyük az embereket, az üzletet és a társadalmat. Fedezd fel, hogy TE + ERICSSON = nyerő kombináció vagytok.

Szeretnél olyan vállalatnál dolgozni, amelyik a jövő trendjeit alakítja?

Az Ericsson ConsumerLab kutatása azonosította az elkövetkezendő időszak legfontosabb fogyasztói trendjeit, többek között azt, hogy az alkalmazások megváltoztatják a mindennapi életünket, a társadalmat; a testünk lesz az új jelszavunk; a barátaink nagy szerepet játszanak abban, milyen videó-anyagokat tekintünk meg.

Mi az, amit csinálunk?

Szeretnél történelmet írni? Amikor az Ericsson elindult, a távíró volt a csúcstechnológia. Az azóta eltelt időszakban a digitális forradalom éllovasai voltunk, létrehozva az iparág egyik legerősebb szabadalmi portfólióját. Manapság az innováció és a “Hálózatba kapcsolt társadalom” megvalósulásának motorjai vagyunk, valós időben összekapcsolva mindenkit és mindent.

Élet az Ericssonban

Mit szeretnél elérni az életben és a karrieredben? Az Ericssonnál mi megadjuk a lehetőséget, a támogatást és a képességet arra, hogy teljesítsd azt, ami benned van és hogy elérd a céljaid.

A 110,000 fős alkalmazotti gárdánk a legértékesebb erőforrásunk; diverzivitásuk adja az egyik legnagyobb erősségünket. Az ötleteid, a képességeid, a Te egyedi látásmódod óriási hozzáadott értéke a csapatnak és az egész vállalatnak. Szabad és önálló kultúrában dolgozol, ahol arra biztatunk, hogy gondolj nagyot és valósítsd meg ezeket az ötleteket.

Ericssonos szakmai pályafutásod valóban nemzetközi. A világ 180 országában vagyunk jelen álláslehetőségekkel. Az ericssonos karrier azt jelenti, hogy a világ a munkahelyed.

Diákok és frissdiplomások

Hol valósítod meg a jövődet? Találd meg ezt az Ericssonnál, ahol a diákok és a frissdiplomások szabad utat kapnak nagyratörő elképzeléseikhez és ahol támogatjuk az ötletek megvalósítását.

Ha egyetemistaként vagy frissdiplomásként csatlakozol hozzánk, nemcsak földrajzilag kerülsz színes környezetbe, hanem élvezed egy nyitott, és eredményes kultúrában való munkavégzést is, amely az ötlettől a megvalósításig való munkára biztat.

 

Amit hozzáadsz, az a jövőt formálja.

Mi inspirál téged ? Az Ericssonnál felfedezheted, hogy az innováció és az integritás hogyan adódik össze, hogy alakítsa a jövőt. A hálózatba kapcsolt társadalom peremén vagyunk – egy olyan rendkívüli technológiai forradalom elején, amely megváltoztatja a világot a jó érdekében, szabadságot teremtve és átalakítva a társadalmat, valamint megoldásokat adva a világ számos nagy kihívásához.

Okos, iparág-vezető, az emberiség fejlődéséhez nagyban hozzájáruló technológiánkkal a tartós, pozitív változás motorjai vagyunk. Csatlakozz hozzánk és az elkötelezettséged megoldásokat adhat az oktatás, az egészségügy, az éghajlatváltozás és számos más probléma kihívásaira.

 

Alapelvek – amelyek számítanak

Mi motivál téged abban, hogy jól cselekedj? Az Ericssonnál a hálózatba kapcsolt társadalom küszöbén vagyunk, egy olyan rendkívüli technológiai forradalom kezdetén, amely megváltoztatja a világot.

Fedezd fel, mi történik, ha tehetséges egyének céltudatosan és felelősségteljesen dolgoznak az üzleti életben. Csatlakozz szenvedélyes, elkötelezett szakemberekból álló csapatunkhoz és a megbízhatóság, a bizalom és a tisztesség ericsssonos hagyományaira építsd a karrieredet, miközben tudásoddal, tapasztalatoddal te is formálod a jövőt.

Légy sikeres!

A szenvedélyed határozza meg, mi jön ezután.

Fedezd fel, hogy TE + ERICSSON = nyerő kombináció vagytok.

 

 


IT & Telco

Bekerülés

Az interjúztatott jelöltek 43%-a kerül felvételre

Továbblépés

A szakmai gyakorlatos diákoknak pedig közel 50-60%-a marad hosszabb távon.

Elhelyezkedés

1097 Budapest, Könyves K. krt. 11/B.

Nézd meg a többi versenyzőt is

BDO

Finance & Business

BDO


Because relationships matter.

Tovább a profil oldalra

Aon Hewitt

SSC & Services

Aon Hewitt


A legjobbakkal, a legjobbaknak dolgozunk

Tovább a profil oldalra

NI Hungary

IT & Telco

NI Hungary


Felelj meg Te a jövő legnagyobb kihívásaira az NI-jal!

Tovább a profil oldalra

Egy jó gyakornoki programmal mindkét fél nyer!

A gyakornok betekintést kap a cég működésébe, és élesben próbálhatja ki az egyetemi évek alatt összegyűjtött elméleti tudását, miközben a munkáltató friss rálátást, új gondolatokat és perspektívákat, illetve gyakran hosszú távon is minőségi, lojális munkaerőre talál. A sikeres együttműködés első lépéseként a leendő gyakornokoknak tiszta és őszinte képet kell kapniuk arról, hogy mit várhatnak egy adott pozíciótól - ezen folyamat elősegítésére jött létre a colibri internship awards program.

A colibri internship awards célja az egyes cégek bemutatása mellett a legjobb gyakornoki programok díjazása is. Az egyes kategóriák legkiemelkedőbb képviselőit objektív és szubjektív szempontok figyelembevételével jelöli ki a tizenkét tagú zsűri, amely a hr szakma neves képviselőiből és egyetemi diákszervezetek vezetőiből áll. A mérlegelt szempontok közé tartozik a gyakornokok kiválasztási folyamatának értékelése, a programban résztvevők elégedettsége, illetve a hosszútávú fejlődési potenciál. A zsűri döntése mellett a győztesek megválasztásában szerepet kap a közönség is, vagyis a gyakornoki lehetőségekre pályázó fiatalok.