Funzine Média

Budapest legjava

Novotta Krisztina

Ügyvezető igazgató

Farkas Zsanett

Event/Marketing manager

Vizy Márton

Szerkesztő

Hogyan segíti a pályakezdőket a Funzine Média ?

A Funzine Média kft. immár kilenc éve a magyar média egyik kiemelkedő szereplője, története igazi népmesével ér fel; találhatunk benne küzdelmet, kitartást, bátorságot és persze jól megérdemelt sikert is. Egy egyszerű ötletből, kemény munkával született egy magazin, amiből hamar egy egész médiacsalád lett.

A kilenc év alatt sok minden változott, ám néhány dolog igencsak öröknek tűnik a Funzine világában: a megújulásra vágyás, a lendület, a fiatalosság és a kikerülhetetlenség. Ezek azok a jellemzők, melyekkel a Funzine és kiadványai elérhették azt, hogy a legtöbb programajánló magazin kikopjon mellőlük az évek során. Ennek köszönhetően a Funzine-ban szerepelni minden budapesti, balatoni, sőt, sokszor vidéki helynek alapvetővé vált, a Funzine Médiában dolgozni pedig presztízzsé. Ám gyakornokként vagy munkavállalóként nem csak presztízs a Funzine családhoz tartozni, hanem élmény – sőt, mondhatjuk akár életmód is. Az ügyvezető igazgató, Novotta Krisztina csak olyan ember munkájára számít, aki átérzi azt a bizonyos Funzine-érzést, aki nem csak munkahelyeként tekint a lapra, hanem saját gyermekeként is, amiről nem csak gondoskodni kell, hanem szeretni is.

A Funzine Média első kiadványa, a Budapest Funzine mára behálózza egész Budapestet, a főváros kikerülhetetlen részévé vált. Más kiadványaink az egész országban jelen vannak: nincs olyan fesztivál és esemény, melynek nem a Funzine Média készítené külön kiadványait. Nem is beszélve a Funzine médiacsalád többi tagjáról – az egész országban terjesztett, egyetemistáknak szóló Funiversityről, nyáron a balatoni térséget ellepő, három nyelvű Balaton Funzine-ról, a luxus réteget megcélzó Luxury Funzine-ról, vagy a Budapest éjszakai életét feldolgozó Budapest by Nightról.

Mindenki látja mi történik, ugye? A Funzine ragadozóként vadássza az apró piaci réseket – amiket aztán saját kiadványaival tölt ki. De még nem beszéltünk kulturális rendezvényeinkről, óriási tömegeket megmozgató bulijainkról és nyári mozi heteinkről – a Funzine Média nem csak kiadványaival és kiadói tevékenységével bizonyít évről évre, hanem rendezvényszervezői szolgáltatásaival is. Az ilyen és ehhez hasonló taktikákat lehet megtanulni a Funzine Médiánál gyakornokként. És persze a céggel együtt növekedni.

Ám a profizmus egyik legalapvetőbb ára az, hogy merjünk másra támaszkodni, mástól tanulni és mástól kérdezni. A Funzine Média fiatalos lendületét az örökös vérfrissítésnek köszönheti. Mivel egy mozgó, pörgő, sosem alvó várost szolgál ki, fontos hogy folyamatosan olyan emberekkel gazdagodjon a csapat, olyan fiatalokkal, akik tisztában vannak a legújabb trendekkel már azelőtt, hogy azok trendekké válnának, tudják mi történik és mi fog történni Budapesten, és képesek más szemmel tekinteni rá, mint egy egyszerű lakóhelyre.

Legyen szó sales munkáról, újságírásról, szerkesztésről vagy rendezvényszervezésről, a Funzine Média olyan tudást tud átadni, ami biztos sikert szül. Ahogy mi kapunk élményt és témát a várostól, mi is ugyanezt adjuk vissza a városnak. Így nálunk a gyakornoki program is a kölcsönösségről szól. Nem csak kapni akarunk, hanem adni is. A gyakornoki program egy befektetés, amiben a Funzine szentül hisz – hiszen kilenc év tapasztalat elég volt arra, hogy a gyakornok, a cég növendékei olyan munkaerőkké válnak, akikben nem csak a cég hisz száz százalékosan, de ők is hisznek a cégben.

Ezek után Novotta Krisztina, a Funzine Média ügyvezető igazgatója örömmel vállalta nem csak azt, hogy a cég is része legyen a Colibri Internship Awars 2015-nek, de hogy zsűriként is szerepet vállaljon benne. Az évek során kialakított gyakornoki programunk, filozófiánk és üzletpolitikánk a pályakezdő fiatalokkal kapcsolatban megtanított minket arra, hogy átlássuk az egyetemisták és főiskolások helyzetét és valódi igényeit. Ezek után az egész cég – természetesen egy családként – izgalommal várja, hogy lássa, hogy mások hogyan csinálják. Hiszen ahogy adni, úgy tanulni mindig lehet – és kell is.


Creative

Bekerülés

A jelentkezők 5%-a kerül be gyakornoki pozícióinkba

Továbblépés

A gyakornokok 50%-a tud maradni hosszabb távon alkalmazottként

Gyakornokok száma

1-3 fő (szerkesztőség és event & marketing területre)

Kompenzációk

A FUNZINE Média Kft. áltat médiatámogatott eseményekre; kiállításokra, fesztiválokra jegyek, valamint egyéb kulturális, gastro és wellness szolgáltatások.

Elhelyezkedés

Budapest 1053, Kálvin tér 2. 3.em 4.

Weboldal

www.funzine.hu/

Facebook

fb.com/funzine

Nézd meg a többi versenyzőt is

Prysmian

Engineering

Prysmian


Prysmian Group Magyarország

Tovább a profil oldalra

Project/029

Creative

Project/029


Magyarország legnagyobb IT kiadója.

Tovább a profil oldalra

Raiffeisen Bank

Finance & Business

Raiffeisen Bank


Egy jó csapathoz egyéniségek kellenek!

Tovább a profil oldalra

Egy jó gyakornoki programmal mindkét fél nyer!

A gyakornok betekintést kap a cég működésébe, és élesben próbálhatja ki az egyetemi évek alatt összegyűjtött elméleti tudását, miközben a munkáltató friss rálátást, új gondolatokat és perspektívákat, illetve gyakran hosszú távon is minőségi, lojális munkaerőre talál. A sikeres együttműködés első lépéseként a leendő gyakornokoknak tiszta és őszinte képet kell kapniuk arról, hogy mit várhatnak egy adott pozíciótól - ezen folyamat elősegítésére jött létre a colibri internship awards program.

A colibri internship awards célja az egyes cégek bemutatása mellett a legjobb gyakornoki programok díjazása is. Az egyes kategóriák legkiemelkedőbb képviselőit objektív és szubjektív szempontok figyelembevételével jelöli ki a tizenkét tagú zsűri, amely a hr szakma neves képviselőiből és egyetemi diákszervezetek vezetőiből áll. A mérlegelt szempontok közé tartozik a gyakornokok kiválasztási folyamatának értékelése, a programban résztvevők elégedettsége, illetve a hosszútávú fejlődési potenciál. A zsűri döntése mellett a győztesek megválasztásában szerepet kap a közönség is, vagyis a gyakornoki lehetőségekre pályázó fiatalok.