IT Services Hungary

Valószínűleg a legizgalmasabb ICT-munkahely.

About ITSH

Bemutatkozik az IT Services Hungary

How do we make

Videó a mindennapokról

Happy

because we are happy

Hogyan segíti a pályakezdőket az IT Services Hungary?

Építs karriert Magyarország legnagyobb ICT-munkaadójánál!

 Az IT Services Hungary (ITSH), a német T-Systems International magyarországi leányvállalata 2006 óta van jelen az ICT, ezen belül az úgynevezett informatikai outsourcing piacán. Az évről évre dinamikusan bővülő csapatunk létszáma mára meghaladta a 4300 főt, így a vállalatunk az infokommunikációs (ICT) szegmens legnagyobb munkaadója lett.

 Vállalatunk egyedülálló módon az ICT-szolgáltatás teljes portfólióját nyújtja, fő szakterületeink a rendszerintegráció és az informatikai outsourcing, de kínálatunkban többek között az összes, széles körben alkalmazott szoftver és hardver platform SAP rendszer szolgáltatásai, távoli és helyi szerver-üzemeltetés, valamint hálózatmenedzselés és hálózatfelügyelet is szerepel. A biztos pénzügyi helyzet mellett az elmúlt években ICT-szolgáltatóként átfogó tapasztalatokra tettünk szert a nemzetközi outsourcing területén, hiszen a T-Systems International több mint 25 országban van jelen, globális szolgáltatási hálózatot és mintegy 75 adatközpontot üzemeltet.

 Munkatársainknak biztos karrierutat, kiváló munkakörülményeket és vonzó, családbarát munkahelyet kínálunk. A hozzánk csatlakozóknak olyan juttatási csomagot ajánlunk, amely a versenyképes munkabéren kívül számos egyéb elemet is magában foglal, úgy mint teljesítményarányos bónusz, cafeteria, utazás támogatás, ingyenes sportolási lehetőség, illetve olyan különleges lehetőségek, mint a nyelvi továbbképzés, szakmai tréningek, helyi és nemzetközi képzések.


IT & Telco

Infók és adatok

Közel 4300 alkalmazott

2006 óta Magyarországon,

négy helyszínen

(Debrecen, Budapest, Pécs, Szeged)

Gyakornokok száma

250 felett

Elhelyezkedés

1117 Budapest,

Neumann János u. 1/C.,

InfoPark

Nézd meg a többi versenyzőt is

AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.

Engineering

10.00

Vodafone Magyarország

IT & Telco

Portfolio.hu

Creative

Egy jó gyakornoki programmal mindkét fél nyer!

A gyakornok betekintést kap a cég működésébe, és élesben próbálhatja ki az egyetemi évek alatt összegyűjtött elméleti tudását, miközben a munkáltató friss rálátást, új gondolatokat és perspektívákat, illetve gyakran hosszú távon is minőségi, lojális munkaerőre talál. A sikeres együttműködés első lépéseként a leendő gyakornokoknak tiszta és őszinte képet kell kapniuk arról, hogy mit várhatnak egy adott pozíciótól - ezen folyamat elősegítésére jött létre a colibri internship awards program.

A colibri internship awards célja az egyes cégek bemutatása mellett a legjobb gyakornoki programok díjazása is. Az egyes kategóriák legkiemelkedőbb képviselőit objektív és szubjektív szempontok figyelembevételével jelöli ki a tizenkét tagú zsűri, amely a hr szakma neves képviselőiből és egyetemi diákszervezetek vezetőiből áll. A mérlegelt szempontok közé tartozik a gyakornokok kiválasztási folyamatának értékelése, a programban résztvevők elégedettsége, illetve a hosszútávú fejlődési potenciál. A zsűri döntése mellett a győztesek megválasztásában szerepet kap a közönség is, vagyis a gyakornoki lehetőségekre pályázó fiatalok.