IVSZ

Szövetség a digitális gazdaságért

Hogyan segíti a pályakezdőket az IVSZ?

Az IVSZ (SZÖVETSÉG A DIGITÁLIS GAZDASÁGÉRT) az informatikai, távközlési és elektronikai iparágak közös platformja, a közvetlen üzleti célok felett álló ügyek, iparági és társadalmi érdekek képviselője. Iránytű, tudástár és kommunikációs szervezet az üzleti- és politikai döntéshozók támogatására és az informatikai szektor elismertségének javítására.


Az iparági érdekvédelem, és a szakmai témák képviselete, előremozdítása, valamint a szakmai párbeszéd különösen fontos akkor, amikor a digitális transzformáció korát éljük, és amikor az iparág jelentőségét egyre kevesebbszer kell magyarázni, hiszen az informatika egyre több ágazatban és területen tudott, és tud ma is segítő kezet nyújtani a fejlődéshez.


Az informatikai ipar a különc, megfoghatatlan területből az elmúlt években a jó, követendő példává vált a magyar gazdaságban is. Miután a telekommunikációs és elektronikai eszközök a teljes társadalom mindennapjaiban is megjelentek, a magánélet és a munka világában is szerves részévé váltak minden folyamatnak, funkciónak, már nem arról beszélgetünk, hogy kell-e technológiára építeni, hanem arról, hogyan tudunk még több előnyhöz jutni általa.


Ezt a fejlődési utat az IVSZ négy pillér mentén írja le, négy fontos terület van, ahol feladatunk van, ahol eredményeket szeretnénk látni, amitől hasznot remélünk: a digitális gazdaság, a digitális állam, a digitális infrastruktúra és a digitális oktatás. Ezen pillérek mentén végezzük tevékenységünket, és dolgozunk azért, hogy a digitális transzformáció korában a digitális transzformáció a leghatékonyabban valósuljon meg.

 

Közelgő események:

TÁJÉKOZTATÁS AZ ITBT-MÓDOSÍTÁSRÓL

Június 3. - Szerda

A szervezeti változások, és a törvény hatályba lépése óta eltelt időszak tapasztalatai indokolták az ITBT módosítását, mely érinti magát a törvényt és a végrehajtási rendeleteket egyaránt. A tervezett módosításokról első kézből, a hatóság egyik vezetőjétől kaphatunk bővebb tájékoztatót.

Tovább az esemény adatlapjára ...

 

IDC INTERNET OF THINGS 2015

Június 4. - Csütörtök

Hogyan lehet átformálni az ügyfélélményt és versenyelőnyhöz jutni az IoT segítségével?.

Tovább az esemény adatlapjára ...

 

BRAIN BAR BUDAPEST

Június 4. - Csütörtök

Új globális fesztivál, ami a technológiára és az emberre fókuszál.

Tovább az esemény adatlapjára ...

 

IVSZ VÁLLALATI INNOVÁCIÓ KONFERENCIA

Június 10. - Szerda

Startup for Enterprise

Tovább az esemény adatlapjára ...

 

INFORMÁCIÓS TÁRSADALOM PARLAMENTJE

Június 18. - Csütörtök

Párbeszéd a jelenlegi uniós ciklus első projektjeiről, és a digitális transzformációról.

Tovább az esemény adatlapjára ...

 

SKOOL NYÁRI TECH TÁBOR 13-14 ÉVES LÁNYOKNAK

Június 29. - Hétfő

Kizárólag lányokból álló programozó és kutatócsoport.

Tovább az esemény adatlapjára ...

 


Elhelyezkedés

1077 Budapest, Wesselényi utca 16/A, I. emelet

Weboldal

www.ivsz.hu

Facebook

fb.com/ivsz.hu

Nézd meg a többi versenyzőt is

E.ON

Engineering

E.ON


Megvilágítjuk a jövőbe vezető utat!

Tovább a profil oldalra

Telekom – T-Systems

IT & Telco

Project/029

Creative

Project/029


Magyarország legnagyobb IT kiadója.

Tovább a profil oldalra

Egy jó gyakornoki programmal mindkét fél nyer!

A gyakornok betekintést kap a cég működésébe, és élesben próbálhatja ki az egyetemi évek alatt összegyűjtött elméleti tudását, miközben a munkáltató friss rálátást, új gondolatokat és perspektívákat, illetve gyakran hosszú távon is minőségi, lojális munkaerőre talál. A sikeres együttműködés első lépéseként a leendő gyakornokoknak tiszta és őszinte képet kell kapniuk arról, hogy mit várhatnak egy adott pozíciótól - ezen folyamat elősegítésére jött létre a colibri internship awards program.

A colibri internship awards célja az egyes cégek bemutatása mellett a legjobb gyakornoki programok díjazása is. Az egyes kategóriák legkiemelkedőbb képviselőit objektív és szubjektív szempontok figyelembevételével jelöli ki a tizenkét tagú zsűri, amely a hr szakma neves képviselőiből és egyetemi diákszervezetek vezetőiből áll. A mérlegelt szempontok közé tartozik a gyakornokok kiválasztási folyamatának értékelése, a programban résztvevők elégedettsége, illetve a hosszútávú fejlődési potenciál. A zsűri döntése mellett a győztesek megválasztásában szerepet kap a közönség is, vagyis a gyakornoki lehetőségekre pályázó fiatalok.