Karrier Hungária

Örülök, hogy végre jó kezekben van az önéletrajzom!

Vannak szürke

hétköznapok

Hogyan segíti a pályakezdőket a Karrier Hungária?

Bemutatkozó

A Karrier Hungária Kft. 100%-ban magyar tulajdonú személyzeti tanácsadó cég. 2007-ben indultunk 4 fővel, ma már 35-en alkotjuk a csapatot.

Szakterületeink:

  • Pénzügy / Számvitel
  • Sales / Marketing
  • SSC/Ügyfélszolgálat
  • Humán Erőforrás/ Jog
  • Logisztika, beszerzés
  • Mérnöki terület
  • Informatika / Távközlés
  • Asszisztencia / Irodai munkák

Munkánk elismeréseként évek óta stabil ügyfélbázissal, kiemelkedő ügyfél-elégedettséggel, dinamikus forgalmi növekedésünkkel a magyar munkaerőpiac egyik vezető tanácsadó cége vagyunk.

 

Munkatársaink

Releváns iparági tapasztalattal rendelkező, sikerorientált csapatjátékosok. Közös szenvedélyünk a munkák, mely során igyekszünk professzionális szolgáltatást nyújtani mind a megbízók, mind az állást keresők részére. Folyamatosan törekszünk arra, hogy új munkaerő felvételénél, elsősorban a meglévő kollégáknak adjunk lehetőséget az előrelépésre. Ez érvényes a gyakornok munkatársakra is, éppen ezért gyakran előfordul, hogy belőlük lesznek a legjobb tanácsadó vagy researcher munkatársak.

 

Mindennapok a KARRIER-ben

Mivel időnk jelentős részét az irodában töltjük, ezért kiemelten fontos számunkra a szép és praktikus munkakörnyezet. Egy kényelmes babzsák, egy vidám konyha a közös ebédekhez, számos kávézó és étterem a Gozsdu udvarban, a fantasztikus panoráma  a Gellért hegyre vagy a Bazílikára, mind-mind hozzájárul, hogy jól érezzük magunkat. Mindehhez jár még egy fantasztikus csapat, akik egy cél érdekében, közösen érik el és élik meg a szakmai sikereket. Mindezt úgy, hogy közben rendszeresen időt szakítunk csapatépítő kirándulásra, közös reggelire, szülinapos ünneplésekre, meghatározott célok elérésekor közös koccintásra, szakmai tréningekre, önkéntes tevékenységekre.

 

Szeretnél egy kis ízelőt kapni ebből az életérzésből? Nézd meg a Karrier Hungária oldalát a facebookon, ahol képekben meséljük el mindezt!   

www.facebook.com/karrierhungaria


SSC & Services

Továbblépés

A gyakornokok 50%-a tud maradni hosszútávon alkalmazottként

Infók és adatok

100%-ban magyar tulajdonú személyzeti tanácsadó cég

Munkaerő közvetítéssel, fejvadászattal, HR tanácsadással foglalkozunk

2007-ben indultunk 4 fővel, ma már 35-en alkotjuk a csapatot

Gyakornokok száma

3-5 fő

Elhelyezkedés

1075 Budapest, Madách Imre út 13-14. A. épület (Madách Trade Center)

Nézd meg a többi versenyzőt is

British American Tobacco

FMCG & Commerce

Continental Automotive Hungary

Engineering

SAP Hungary

IT & Telco

SAP Hungary


Software & Solutions | Technology & Business Applications

Tovább a profil oldalra

Egy jó gyakornoki programmal mindkét fél nyer!

A gyakornok betekintést kap a cég működésébe, és élesben próbálhatja ki az egyetemi évek alatt összegyűjtött elméleti tudását, miközben a munkáltató friss rálátást, új gondolatokat és perspektívákat, illetve gyakran hosszú távon is minőségi, lojális munkaerőre talál. A sikeres együttműködés első lépéseként a leendő gyakornokoknak tiszta és őszinte képet kell kapniuk arról, hogy mit várhatnak egy adott pozíciótól - ezen folyamat elősegítésére jött létre a colibri internship awards program.

A colibri internship awards célja az egyes cégek bemutatása mellett a legjobb gyakornoki programok díjazása is. Az egyes kategóriák legkiemelkedőbb képviselőit objektív és szubjektív szempontok figyelembevételével jelöli ki a tizenkét tagú zsűri, amely a hr szakma neves képviselőiből és egyetemi diákszervezetek vezetőiből áll. A mérlegelt szempontok közé tartozik a gyakornokok kiválasztási folyamatának értékelése, a programban résztvevők elégedettsége, illetve a hosszútávú fejlődési potenciál. A zsűri döntése mellett a győztesek megválasztásában szerepet kap a közönség is, vagyis a gyakornoki lehetőségekre pályázó fiatalok.