K&H Bank Zrt.

Partnereink pénzügyi igényeire a legmegfelelőbb megoldásokat kínáljuk

Karrierstat

bemutatkozó videó

K&H diákkupa

Nyílt nap

K&H szakmai gyakorlat

Bemutatkozik a Zyntern, az új generációs gyakornoki és pályakezdő állásportál

Hogyan segíti a pályakezdőket a K&H Bank Zrt.?

Rólunk

Magyarország egyik piacvezető pénzintézeteként - országosan több mint 4000 munkatársunkkal - legfontosabb célunk, hogy partnereink pénzügyi igényeire a legmegfelelőbb megoldásokat kínáljuk mind a lakossági szolgáltatások terén, mind a vállalati szegmensben. Ezért fejlesztjük folyamatosan termékeinket és szolgáltatásainkat. Országszerte 210 lakossági fiókot működtetünk, és mintegy 1 millió lakossági, kkv és vállalati ügyfélnek kínálunk banki és biztosítási megoldásokat.

 

Pályakezdő, frissdiplomás programunk

 

K&H Karrier Start

Vezetőink körében népszerű és sikeres gyakornoki programunk célja olyan tehetséges, dinamikus fiatalok felfedezése, akik jövőjüket, karrierjüket a K&H-nál képzelik el.

Gyakornokaink a 2006 januárjában indult első program óta néhány kivételtől eltekintve mind a K&H Csoporton belül találták meg helyüket.

A programra azok a pályakezdők jelentkezhetnek, akik

 • gazdasági, pénzügyi egyetemen/főiskolán kiváló tanulmányi eredménnyel végeztek,
 • tárgyalási szintű angol nyelvtudással rendelkeznek
 • dinamikusak, változás-orientáltak, megbízhatóak és csapatjátékosok
 • gyorsan tanulnak.

A gyakornokok a program 9-12 hónapja során rotációs rendszerben ismerkednek meg a K&H Csoport különböző területeivel, és az adott szakterület tevékenységével kapcsolatos tréningekkel bővítik tudásukat. Minden rotáció egy rotációs menedzser vezetésével zajlik, aki egy olyan mentort is kinevezhet a gyakornok mellé, aki segíti, támogatja, tanítja őt a rotációk során. A K&H pályakezdő programban részt vevő kollégák 2-5 éven belül akár vezetői pozíciót is betölthetnek.

 

Szakmai gyakorlat

Szeretnél Magyarország egyik legnagyobb bankjában dolgozni és egy ütős csapat tagja lenni? A lehetőség nyitva áll előtted. Fontosnak tartjuk, hogy gyakornokaink releváns szakmai tapasztalatot szerezzenek a kívánt területen. Az ország egész területén várunk titeket szeretettel.

 

Amit várunk Tőled:

 • folyamatban lévő felsőfokú gazdasági tanulmányok

 • 12-15 hetes gyakorlat esetén szükséges, hogy az iskola által kötelezően előírt szakmai gyakorlatod töltsd nálunk, nappali alapképzésben tanulj és rendelkezz aktív hallgatói jogviszonnyal

 • 5 hetes gyakorlat esetén szükséges, hogy az iskola által kötelezően előírt szakmai gyakorlatod töltsd nálunk és aktív hallgató jogviszonnyal rendelkezz. Alap- vagy mesterképzés esetén is tudunk fogadni.

 

Jól fog jönni ha:

 • érdeklődsz a banki szektor és támogató területei iránt

 • beszélsz angolul

 • magabiztos számítástechnikai ismeretekkel rendelkezel

 • nyitott, rugalmas és jó szervező vagy

 • jellemző rád a megbízhatóság, felelősségtudat és precizitás

 • nem jössz zavarba különféle feladatok párhuzamos végzésénél

 

Lehetőségek:

 • szakdolgozat írása a K&H Banknál

 • részvétel projektmunkákban

 

És még egy dolog:

 • 12-15 hetes szakmai gyakorlat esetén fizetést is adunk Neked

 

Állásajánlatok

Nézd meg aktuális állásajánlatainkat!

Tovább az állásajánlatokhoz... 


Finance and Business

Elhelyezkedés

Budapesti székhely, országos fiókhálózattal

Weboldal

www.kh.hu

Gyakornokok száma

Évente több, mint 100 fő

Nézd meg a többi versenyzőt is

BEST Budapest

BEST Budapest


95 BEST csoport Európa-szerte | 33 országban több mint 3300 önkéntes

Tovább a profil oldalra

AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.

Engineering

SAP Hungary

IT & Telco

SAP Hungary


Software & Solutions | Technology & Business Applications

Tovább a profil oldalra

Egy jó gyakornoki programmal mindkét fél nyer!

A gyakornok betekintést kap a cég működésébe, és élesben próbálhatja ki az egyetemi évek alatt összegyűjtött elméleti tudását, miközben a munkáltató friss rálátást, új gondolatokat és perspektívákat, illetve gyakran hosszú távon is minőségi, lojális munkaerőre talál. A sikeres együttműködés első lépéseként a leendő gyakornokoknak tiszta és őszinte képet kell kapniuk arról, hogy mit várhatnak egy adott pozíciótól - ezen folyamat elősegítésére jött létre a colibri internship awards program.

A colibri internship awards célja az egyes cégek bemutatása mellett a legjobb gyakornoki programok díjazása is. Az egyes kategóriák legkiemelkedőbb képviselőit objektív és szubjektív szempontok figyelembevételével jelöli ki a tizenkét tagú zsűri, amely a hr szakma neves képviselőiből és egyetemi diákszervezetek vezetőiből áll. A mérlegelt szempontok közé tartozik a gyakornokok kiválasztási folyamatának értékelése, a programban résztvevők elégedettsége, illetve a hosszútávú fejlődési potenciál. A zsűri döntése mellett a győztesek megválasztásában szerepet kap a közönség is, vagyis a gyakornoki lehetőségekre pályázó fiatalok.