KommPakk Kommunikáció

A KommPakk egy fiatal és fiatalokból álló, hub-rendszerű kommunikációs ügynökség.

Hogyan segíti a pályakezdőket a KommPakk Kommunikáció?

A KommPakk egy fiatal és fiatalokból álló, hub-rendszerű kommunikációs ügynökség, amit azért hoztunk létre, mert tudjuk, hogy a jól menő üzlethez átgondolt kommunikációra van szükség, és azt is, milyen fontos a jó kapcsolat a partnerekkel, a kliensekkel. Ezért új utakat felfedezve és építve vesszük célba a sikert. A kommunikáció új hullámain szörfölünk. Legyen az startup, új márka, piacnyitás vagy egy ismert cég, aki még többre vágyik: mi hozzuk a megoldást. Küldetésünk befuttatni a ragyogó ötleteket, a világmegváltó termékeket és megoldásokat, segíteni, hogy minden vállalat, márka, kezdeményezés megtalálja a célközönségét, valamint sikerhez segíteni a cégeket, brandeket. Velünk dolgozik Sanyi, a bagoly, Chriswell és Csomag Olga is, szóval kommunikációs celebekkel is el vagyunk látva – akik civilben kiváló szakemberek.

 

De nem csak azokra figyelünk, akik már vállalkoznak, vagy elindult a karrierjük: segítünk megírni, megrajzolni, megzenésíteni azt a CV-t, amivel egy pályakezdő bátran és várhatóan sikerrel nekiállhat munkát keresni. Ráadásul 2015 nyarának minden hónapjában vállalunk egy ingyen önéletrajz-írást az első jelentkezőnek, aki “kommpakkcolibri” jelszóval megkeres minket a központi emailcímünkön.

 

Szeptemberben indítjuk gyakornoki programunkat, melybe kreatív versenyen lehet majd bekerülni. A velünk dolgozó nyertes testközelből élheti majd át, hogyan alakulnak és erősödnek tovább a sajtókapcsolataink, hogyan építünk átfogó, vagy éppen egy-egy projektre kiterjedő kommunikációs stratégiát, együtt tolhatja ki velünk a PR határait, közösséget építhet a virtuális térben, és megtanulhat integrált megoldásokban gondolkodni.


Creative

Bekerülés

Kreatív megmérettetés útján

Infók és adatok

hub ügynökség megoldás-fókuszú, széles látókörű tanácsadókkal, kommunikációs hírességekkel az oldalán

Szervezet tagjainak száma

4+

Gyakornokok száma

2015 szeptemberétől várjuk az elsőt

Elhelyezkedés

Buda

Weboldal

www.kommpakk.com

Nézd meg a többi versenyzőt is

SAP Hungary

IT & Telco

SAP Hungary


Software & Solutions | Technology & Business Applications

Tovább a profil oldalra

Vodafone Shared Services Budapest

SSC & Services

Fjordox

SSC & Services

Egy jó gyakornoki programmal mindkét fél nyer!

A gyakornok betekintést kap a cég működésébe, és élesben próbálhatja ki az egyetemi évek alatt összegyűjtött elméleti tudását, miközben a munkáltató friss rálátást, új gondolatokat és perspektívákat, illetve gyakran hosszú távon is minőségi, lojális munkaerőre talál. A sikeres együttműködés első lépéseként a leendő gyakornokoknak tiszta és őszinte képet kell kapniuk arról, hogy mit várhatnak egy adott pozíciótól - ezen folyamat elősegítésére jött létre a colibri internship awards program.

A colibri internship awards célja az egyes cégek bemutatása mellett a legjobb gyakornoki programok díjazása is. Az egyes kategóriák legkiemelkedőbb képviselőit objektív és szubjektív szempontok figyelembevételével jelöli ki a tizenkét tagú zsűri, amely a hr szakma neves képviselőiből és egyetemi diákszervezetek vezetőiből áll. A mérlegelt szempontok közé tartozik a gyakornokok kiválasztási folyamatának értékelése, a programban résztvevők elégedettsége, illetve a hosszútávú fejlődési potenciál. A zsűri döntése mellett a győztesek megválasztásában szerepet kap a közönség is, vagyis a gyakornoki lehetőségekre pályázó fiatalok.