KPMG

Inspire Confidence. Empower Change.

Posta Martina

Senior Assistant

Verasztó Bence

Junior Accountant

Bajusz Ádám

Director

Hogyan segíti a pályakezdőket a KPMG?

Akár egyetemista vagy, és gyakornoki pozíciót keresel, akár frissdiplomás, aki álmai munkahelyére vágyik, vagy tapasztalt szakember határozott elképzelésekkel és tettvággyal, a KPMG-nél adott a lehetőség, hogy elérd karriercéljaidat.

A KPMG Magyarország egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó társasága. Több mint 1000 munkatársunkkal iparágspecifikus szolgáltatásokat kínálunk többek között a pénzügyi szolgáltatások, a telekommunikáció, az energia- és közműszolgáltatások, a kormányzat, az infrastruktúra, az ingatlanpiac és a turizmus terén.

Gyakornoki programunk révén már akár az egyetemi éveid során is jobban megismerkedhetsz velünk. Évente átlagosan 75-80 gyakornok dolgozik könyvvizsgálattal, adótanácsadással és üzleti tanácsadással foglalkozó területeinken, valamint a támogató osztályokon. Hatvan százalékuk a gyakornoki idő után teljes munkaidőben csatlakozik cégünkhöz.

Cégünkben nagyon sok a fiatal, motivált és elkötelezett kolléga, az átlagéletkor 29 év. A jó hangulat adott a közös munkához, munkatársaink folyamatosan támogatják egymást, ezzel segítik, hogy mindenki a legtöbbet tudja kihozni magából.

A KPMG-nél minden dolgozót tervezhető és átlátható karrierút vár, világos elvárásokkal. Számos, karrierjét a KPMG-nél kezdő munkatársunk ma már vezető beosztásban dolgozik nálunk.

Auditosztályunk vezetője, Rózsai Rezső, aki 18 éve pályakezdőként csatlakozott a céghez, így vallott akkori döntéséről: „Azért választottam a KPMG-t, mert azt szerettem volna, hogy emberekkel legyek kapcsolatban a munkám során, ne a számítógép képernyőjével. Most, ennyi év után – immár az auditrészleg vezetőjeként –, amikor látom az elégedett ügyfeleket, a motivált, folyamatosan fejlődő munkatársakat, és ezt a hihetetlenül fiatalos, baráti légkört, minden nap megerősít abban, hogy annak idején a legjobb döntés hoztam.”

Cégen belül lehetőség nyílik a váltásra, egy új szakterület kipróbálására is, illetve kollégáinknak két év szakmai munka után akár több éves külföldi kiküldetésben is részük lehet valamelyik külföldi KPMG-irodában. Sok egykori kollégánk az itt megszerzett értékes tapasztalattal és kapcsolati tőkével vált keresett szakemberré az üzleti világban.

A KPMG-nél nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai és személyes fejlődésre, így rendszeres szakmai képzéseket biztosítunk kollégáinknak. Munkatársainkat versenyképes bér és juttatási rendszer várja.

Fontos értéknek tekintjük a munka és a magánélet egyensúlyát, ezt a két területet azonban nem is mindig olyan könnyű szétválasztani: munkatársaink gyakran töltik együtt szabadidejüket is a különböző céges sportcsapatokban – jelenleg foci-, röplabda-, kézi- és kosárcsapatunk edz együtt heti rendszerességgel –, vagy a cég által támogatott futórendezvényeken. 2015-től három éven át a KPMG a Budapest Sportiroda (BSI) által szervezett Kékes Csúcsfutás névadó szponzoraként még aktívabb sportéletet biztosít kollégáinak.

A KPMG a vállalati felelősségvállalás (CR) terén is nagyon aktív. CR-stratégiánk általános célkitűzése, hogy minden üzleti döntésünket és tevékenységünket áthassa a felelős gondolkodás. Ennek megfelelően felelősek vagyunk munkatársainkért, közösségeinkért, környezetünkért és az üzleti partnereinkkel kialakított kapcsolatainkért – e négy területen valósítunk meg programokat munkatársaink aktív részvételével.

Környezeti terhelésünket folyamatosan mérjük, károsanyag-kibocsátásunkat irodaépületünk energiahatékonyságának javításával (2014-ben költöztünk új, „BREEAM Very Good level of green building” minősítésű irodaházunkba) és infokommunikációs eszközeink fejlesztésével csökkentjük.

Üzleti partnereinket szintén a felelős működésre ösztönözzük, illetve szolgáltatásainkba beépítjük a fenntartható fejlődés szemléletét.


Finance & Business

Kiemelt programok

• Audit gyakornoki program

• Ace the Case & KPMG International Case Competition (KICC)

• Big One játék

Gyakornokok száma

60-80 fő

Kompenzációk

• Képzések

• Versenyképes fizetés

• Rugalmas cafeteria rendszer

• iPhone

• Sportolási lehetőségek

• Utazási támogatás

• Egyéb dolgozói kedvezmények

Elhelyezkedés

1134 Budapest, Váci út 31

Weboldal

www.kpmg.hu

Nézd meg a többi versenyzőt is

Funzine Média

Creative

AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.

Engineering

Egy jó gyakornoki programmal mindkét fél nyer!

A gyakornok betekintést kap a cég működésébe, és élesben próbálhatja ki az egyetemi évek alatt összegyűjtött elméleti tudását, miközben a munkáltató friss rálátást, új gondolatokat és perspektívákat, illetve gyakran hosszú távon is minőségi, lojális munkaerőre talál. A sikeres együttműködés első lépéseként a leendő gyakornokoknak tiszta és őszinte képet kell kapniuk arról, hogy mit várhatnak egy adott pozíciótól - ezen folyamat elősegítésére jött létre a colibri internship awards program.

A colibri internship awards célja az egyes cégek bemutatása mellett a legjobb gyakornoki programok díjazása is. Az egyes kategóriák legkiemelkedőbb képviselőit objektív és szubjektív szempontok figyelembevételével jelöli ki a tizenkét tagú zsűri, amely a hr szakma neves képviselőiből és egyetemi diákszervezetek vezetőiből áll. A mérlegelt szempontok közé tartozik a gyakornokok kiválasztási folyamatának értékelése, a programban résztvevők elégedettsége, illetve a hosszútávú fejlődési potenciál. A zsűri döntése mellett a győztesek megválasztásában szerepet kap a közönség is, vagyis a gyakornoki lehetőségekre pályázó fiatalok.