Lufthansa Systems Hungária

Fejlessz és tesztelj légiipari alkalmazásokat 300 légitársaságnak Budapestről!

Hogyan segíti a pályakezdőket a Lufthansa Systems Hungária?

Mivel foglalkozunk?

Nem is gondolnád, mennyi minden szükséges ahhoz, hogy egy repülőgép a levegőbe emelkedhessen. A világ repterein ebben a pillanatban is több ezer gép készülődik a felszálláshoz, amihez számtalan technikai és logisztikai folyamat összehangolt működése szükséges. Mindez elképzelhetetlen megbízható és innovatív informatikai megoldások nélkül, amelyek képzett szakemberek munkáján alapulnak. Ezek a munkatársak egytől egyig kulcsfontosságú tagjai e kifinomult rendszernek.

Ezekért az informatikai rendszerekért felel a Lufthansa Systems Hungária Kft. Kollégáink több mint 300 légitársaság és repülőtér mindennapi biztonságos és hatékony működését segítik, mindemellett egyedülálló, új termékek fejlesztésén dolgoznak az iparág számára. Termékportfóliónk az online check-in rendszerektől, a menetrend-optimalizáláson át, a fedélzeti szórakoztató alkalmazásokig terjed. Ez egy különleges kihívásokból és élményekből álló világ, ahol kezdő IT szakemberként Te is kipróbálhatod magad.

Mikor érdemes jelentkezned?

Jelentkezz és ismerd meg, hogy milyen lehetőségek várnak a légiipari alkalmazások fejlesztésében és tesztelésében!

Ha egyetemi vagy főiskolai hallgató vagy, tanulmányaid alatt gyakorlati munkatapasztalatot szerezhetsz nálunk.

Időszakonként meghirdetünk gyakornoki pozíciókat, melyeknél igyekszünk figyelembe venni az iskolai képzésed által szabott kereteket.

Emellett nyaranként elindítjuk „Young Professional” programunkat, melyben egy három hónapos képzést követően valamelyik projektünkben folytatod a munkádat. A július közepén kezdődő kétéves program első három hónapjában olyan tréningeken vehetsz részt, amikből a szakmai tudás megszerzése mellett megismerheted a munka világába való beilleszkedéshez szükséges interkulturális készségeket is. Válogatott szakembereink segítenek abban, hogyan kezeld a legkülönfélébb kihívásokat. Általános és kifejezetten a Lufthansa Systems Hungária életéből átemelt, lemodellezett projekteken keresztül szerezhetsz tapasztalatot arról, mit jelentenek az egyes munkakörök. Érteni fogod, hogyan alakul egy-egy konkrét feladat, és hogy kinek-milyen szerep jut abban a folyamatban, aminek a végén egy, a légitársaságok számára biztonságosan és hatékonyan felhasználható termék születik. Célunk, hogy szeptemberre egy olyan stabil szakmai tudást szerezz, amivel bármilyen projekten megállod a helyed. Ha ez megvan, a valódi munkavégzés is elkezdődik, ahol már a cégen belül kijelölt profi csapatokkal dolgozhatsz együtt. Mindenben segít majd a képzési időszakot is végigkísérő mentorod.

Munkatársaink szakdolgozat konzultációt is vállalnak, ezért ha nálunk szeretnéd megírni a szakdolgozatodat, lépj velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeken. A korábbi években olyan innovatív témákon dolgoztak diákjaink, mint például a grafikus felhasználói felületek fejlesztése eye tracking eszközök segítségével, vagy különböző gesture-control alapú prototípusok megtervezése.

Részletesebben honlapunkon tájékozódhatsz, vagy írj nekünk e-mailt a recruitment.budapest@lhsystems.com címre.

Miket csinálunk még munka mellett?

Szakmai előadásokat szervezünk, hogy még nagyobb közönséghez elérjen a légiforgalmi informatika innovatív világa.

Támogatjuk a Skool-t abban, hogy minél több fiatal lány ismerje meg az IT-ban rejlő lehetőségeket.

Mindemellett folyamatosan közösséget építünk, melyet változatos és szórakoztató rendezvényekkel segítünk!


IT & Telco

Bekerülés

IT Young Professional Program 15-25 fő között, emellett nagyjából 8-10 gyakornok

Továbblépés

A gyakornokok 80 - 90%-a tud maradni hosszabb távon alkalmazottként

Infók és adatok

295+ munkatárs

1995 óta Magyarországon

300 légitársaság az ügyfelek közt

Gyakornokok száma

15 - 25 fő között

Weboldal

Karrieroldal

Nézd meg a többi versenyzőt is

WTS Klient csoport

Finance & Business

Erste Bank

Finance & Business

Erste Bank


A jövő bankja bennünk van!

Tovább a profil oldalra

Prysmian

Engineering

Prysmian


Prysmian Group Magyarország

Tovább a profil oldalra

Egy jó gyakornoki programmal mindkét fél nyer!

A gyakornok betekintést kap a cég működésébe, és élesben próbálhatja ki az egyetemi évek alatt összegyűjtött elméleti tudását, miközben a munkáltató friss rálátást, új gondolatokat és perspektívákat, illetve gyakran hosszú távon is minőségi, lojális munkaerőre talál. A sikeres együttműködés első lépéseként a leendő gyakornokoknak tiszta és őszinte képet kell kapniuk arról, hogy mit várhatnak egy adott pozíciótól - ezen folyamat elősegítésére jött létre a colibri internship awards program.

A colibri internship awards célja az egyes cégek bemutatása mellett a legjobb gyakornoki programok díjazása is. Az egyes kategóriák legkiemelkedőbb képviselőit objektív és szubjektív szempontok figyelembevételével jelöli ki a tizenkét tagú zsűri, amely a hr szakma neves képviselőiből és egyetemi diákszervezetek vezetőiből áll. A mérlegelt szempontok közé tartozik a gyakornokok kiválasztási folyamatának értékelése, a programban résztvevők elégedettsége, illetve a hosszútávú fejlődési potenciál. A zsűri döntése mellett a győztesek megválasztásában szerepet kap a közönség is, vagyis a gyakornoki lehetőségekre pályázó fiatalok.