Mellow Mood Hotels

Mellow Mood Hotels

Karrier a Mellow Mood Hotels-nél

Mellow Mood Hotels

Career at Mellow Mood Hotels

Mellow Mood Hotels

Hogyan segíti a pályakezdőket a Mellow Mood Hotels ?

Cégbemutatás

A Mellow Mood cégcsoport egy 48 céget magába foglaló vállalkozás, melyet Sameer Hamdan és Zuhair Awad alapított 1997-ben. A kezdetben ifjúsági szálláshelyeket és szállodákat üzemeltető vállalkozás mára különböző üzletágak komplex hálózatává nőtte ki magát. Mindamellett, hogy a Mellow Mood Group legnagyobb sikereit ma is a turizmus területén aratja, a vállalkozások köre kibővült, s a turisztikai szolgáltatások mellett saját ingatlan-beruházási és könyvelési részleget hozott létre. Az elmúlt évek szakmai tapasztalatának és fejlődésének köszönhetően a cégcsoport meghatározó szerepet tölt be a magyar turizmusban. A szállodaláncnak teljes piaci lefedettsége van, 5 brand-ben képviselteti magát: Luxury Hotels, Fashion Hotels, Congress Hotels, City Hotels és Top Hostels fémjelzi turizmus üzletágának egyes részlegeit. A cégcsoport kínálatába tartozó szállodák száma folyamatosan gyarapszik, jelenleg 12 szálloda és ifjúsági szálláshely várja a vendégeket Budapesten.

 

Gyakornoki és pályakezdő lehetőségeinkről

Gyakornoki pozícióinkat tekintve 2 választási lehetősége van a jelentkezőknek: Rotációs tréningen vehetnek részt, mely során az adott szállodán belül minden területen és részlegen kipróbálhatják magukat, legyen az Housekeeping, F&B, Front Office vagy Back Office területek. A másik opció, hogy az általa választott, az előbb említett területek valamelyikén tölthetik kizárólagosan a gyakorlatukat, így teljes körűen kitanulhatják az adott részleg fortélyait. A szállodai gyakornoki pozíciók mellett, lehetősége van azon karokon és szakokon tanuló diákoknak is elhelyezkedniük nálunk gyakorlatuk alatt, akik szakmája Back Office területekre összpontosult, legyen az HR, Sales, Marketing, vagy Könyvelés. Szállodáink, ahová a tavaszi félévre várjuk a gyakornokok jelentkezését: Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace, Estilo Fashion Hotel, Marco Polo Top Ho(s)tel, Atrium Fashion Hotel, Buda Castle Fashion Hotel, Expo Congress Hotel, Atlas City Hotel, Star City Hotel.

 

Programok, érdekességek

Jövő tavasszal veszi kezdetét a Mellow Mood Mini Akadémia, amely a legújabb változata lesz a Mellow Mood Akadémia – Vezető képzésének. A Mellow Mood Akadémia célja, hogy a szállodaláncon belül lehetőséget adjon az akadémiára jelentkezőknek, hogy kitanulják a szakma minden területét, annak érdekében, hogy vezetői pozíciókba kerülhessenek. Heti rendszerességgel megrendezésre kerülő előadások, szakmabeli külsős előadók, belsős vezetők által megtartott prezentációkat van lehetősége minden akadémistának meghallgatni. Ezt követően egy teszt, és csoportos projektmunka segítségével tudnak számot adni a megszerzett tudásukról vezetőink, tulajdonosaink előtt. A díj nem más, mint egy előrelépési lehetőség, karrier út biztosítása a cégen belül.

A Mellow Mood Mini Akadémia ugyanezen szisztéma szerint működő előadás sorozat, mely az iskolában tanultakat szakmabeli, gyakorlati tudással fejleszti, bővíti. A díj ez esetben nem más, mint egy a gyakorlatot követő főállási lehetőség a cégcsoporton belül.

A Mini Akadémia tematikája és időbeosztása tökéletesen alkalmazkodik jövőbeli gyakornokaink tanulmányaihoz és gyakorlati időbeosztásához.

 

A szállodacsoport kiemelkedő díjai:

  • A cég általános igazgatóját, Blandl Juditot megválasztották az ’Év szállodásává’
  • A Hotelbeds a Mellow Mood Hotelsnek adta ’A legsikeresebb szállodalánc – Budapest 2012’ címet
  • Best International Hotel Interior 2013-2014 díjat nyert a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace, amelyet a Hotelbeds ’A Legsikeresebb Új Szállodává’ választott
  • TripAdvisor – Certificate of Excellence 2013 elismerést kapott az Atrium Fashion Hotel, Buda Castle Fashion Hotel, Promenade City Hotel és a La Prima Fashion Hotel Budapest, amely a TripAdvisor Traveller’s Choice Winner címet is elnyerte
  • A Dotcomhotel elismerésében részesült a Buda Castle Fashion Hotel
  • Best of Budapest elismerésben részesült a Buddha-Bar Budapest étterem, a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace és az Estilo Fashion Hotel

 

Állásajánlatok

 


Turizmus & Vendéglátás

Gyakornokok száma

2016-ban a cégcsoport 24 gyakornokot foglalkoztatott a szállodáiban összesen, melyekből 7 főt alkalmaztak gyakorlatukat követően teljes állásban.

Kompenzáció

A mindenkori hatályban lévő szabályok alapján meghatározott gyakornoki fizetést biztosítunk minden alkalmazásban lévő gyakornok számára. E mellett lehetőség van a szállodákban személyzeti étkezésre, valamint a Mellow Mood Mini Akadémia programjain, illetve céges rendezvényeken, sporteseményeken való részvételre, és a szállodai és dolgozói kedvezmények igénybevételére is. 

Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület Vörösmarty téren helyezkedik el központi irodánk, valamint Budapest belvárosában találhatók szállodáink.

Központi irodánk elérhetősége

Szállodáink elérhetőségei

 

 

Nézd meg a többi versenyzőt is

KommPakk Kommunikáció

Creative

KommPakk Kommunikáció


A KommPakk egy fiatal és fiatalokból álló, hub-rendszerű kommunikációs ügynökség.

Tovább a profil oldalra

Digital Natives

IT & Telco

EPAM

IT & Telco

EPAM


ENGINEERING IS IN OUR DNA

Tovább a profil oldalra

Egy jó gyakornoki programmal mindkét fél nyer!

A gyakornok betekintést kap a cég működésébe, és élesben próbálhatja ki az egyetemi évek alatt összegyűjtött elméleti tudását, miközben a munkáltató friss rálátást, új gondolatokat és perspektívákat, illetve gyakran hosszú távon is minőségi, lojális munkaerőre talál. A sikeres együttműködés első lépéseként a leendő gyakornokoknak tiszta és őszinte képet kell kapniuk arról, hogy mit várhatnak egy adott pozíciótól - ezen folyamat elősegítésére jött létre a colibri internship awards program.

A colibri internship awards célja az egyes cégek bemutatása mellett a legjobb gyakornoki programok díjazása is. Az egyes kategóriák legkiemelkedőbb képviselőit objektív és szubjektív szempontok figyelembevételével jelöli ki a tizenkét tagú zsűri, amely a hr szakma neves képviselőiből és egyetemi diákszervezetek vezetőiből áll. A mérlegelt szempontok közé tartozik a gyakornokok kiválasztási folyamatának értékelése, a programban résztvevők elégedettsége, illetve a hosszútávú fejlődési potenciál. A zsűri döntése mellett a győztesek megválasztásában szerepet kap a közönség is, vagyis a gyakornoki lehetőségekre pályázó fiatalok.