OTP Mobil

Az alkalmazott alkalmazás

Böjti Paszkál

Junior szoftverfejlesztő

Bödör László

IT vezető - CIO

Nyéki Zsolt

Ügyvezető helyettes

Hogyan segíti a pályakezdőket az OTP Mobil?

Az alkalmazott alkalmazás

Startup felfogás mellett stabil háttér, amit Magyarország legnagyobb hitelintézete biztosít. Ez az OTP Mobil.

Az alkalmazás, amellyel az a célunk, hogy Magyarországon elterjesszük a mobilfizetést. Ráadásul úgy, hogy ne csak a tranzakcióra, de az egész vásárlási folyamatra használhassák a felhasználók. Ez a Simple.

A több tízezer felhasználó okostelefonján megjelenő apró ikon mögött elképesztő mennyiségű ötlet, munkaóra és befektetett energia áll. Ami viszont a legfontosabb, a majd 50 ember kreativitása és kemény munkája. Ebbe a tapasztalt seniorokból és tehetséges juniorokból álló csapatba várunk olyan egyéniségeket, akik értenek az Android, iOS, Windows Phone, Java platformok programozásához, illetve marketinghez, üzletfejlesztéshez, ügyfélszolgálathoz, amivel hozzátehet a Simple alkalmazás sikeréhez. Ez vagy Te.

Organikus cég

Az OTP Mobil startup felfogásban indult és működik. Ez azt jelenti, hogy az OTP Csoport tagjaként önálló innovatív fejlesztői környezetben saját szervezeti struktúrát épít, ugyanakkor a tőkeerős anyacég révén adottak a sikeres fejlődéshez szükséges alapfeltételek.

A cégben jellemző az önálló munkavégzés, amely tapasztalt seniorok útmutatásával és felügyelete mellett történik, valamint a kreatív, kommunikáción és információáramláson alapuló környezet, amely teret ad a saját kezdeményezések és ötletek megvalósítására, miközben alapelvárás a proaktivitás.

A cég bázisát értelemszerűen az IT fejlesztői csoportja adja, amely az üzletfejlesztéssel, marketinggel és ügyfélszolgálattal kiegészülve folyamatos interakcióban és együttműködve alakítja a az alkalmazás sorsát.

A jövőben az OTP Mobil célja újabb szolgáltatások bevezetése, az elfogadóhelyek és a felhasználói kör további dinamikus bővítése, és az alkalmazás tökéletesítése, amihez elhivatott és lelkes szakemberekre van szükség.

Remek termék

A Simple egy hazai fejlesztésű alkalmazás, amellyel a felhasználók az ország egész területén fizethetik parkolásukat, az autópálya-matricát, 300 étteremből rendelhetnek házhoz ételt, hívhatnak taxit, több száz kulturális programhelyszín ajánlatai között válogathatnak és vásárolhatnak jegyet, akár last minute áron is, valamint vásárolhatnak több száz italautomatánál, és elérhetik a legnépszerűbb 200 szórakozóhely programját. Számos étteremben a helyszínen böngészhetik az étlapot, rendelhetnek és fizethetnek az alkalmazással. A Simple mobilszolgáltató-, és bankfüggetlen alkaklamzás androidos és iPhone okostelefonokra ingyenesen letölthető a Google Playből , vagy az Apple Store-ból.

www.simple.hu


IT & Telco

Gyakornokok száma

hosszú távon 5-10 fő

Kompenzációk

Szakmai képzések, tudástranszfer, cafeteria-rendszer

Elhelyezkedés

Közraktár u. 30-32, 1093 Budapest,

River Park irodaépület

Weboldal

www.simple.hu

Nézd meg a többi versenyzőt is

IVSZ

IVSZ


Szövetség a digitális gazdaságért

Tovább a profil oldalra

Tchibo Budapest

FMCG & Commerce

Tchibo Budapest


Szakmai gyakorlat keretében sok fiatal nyerhet bepillantást a Tchibo világába.

Tovább a profil oldalra

Egy jó gyakornoki programmal mindkét fél nyer!

A gyakornok betekintést kap a cég működésébe, és élesben próbálhatja ki az egyetemi évek alatt összegyűjtött elméleti tudását, miközben a munkáltató friss rálátást, új gondolatokat és perspektívákat, illetve gyakran hosszú távon is minőségi, lojális munkaerőre talál. A sikeres együttműködés első lépéseként a leendő gyakornokoknak tiszta és őszinte képet kell kapniuk arról, hogy mit várhatnak egy adott pozíciótól - ezen folyamat elősegítésére jött létre a colibri internship awards program.

A colibri internship awards célja az egyes cégek bemutatása mellett a legjobb gyakornoki programok díjazása is. Az egyes kategóriák legkiemelkedőbb képviselőit objektív és szubjektív szempontok figyelembevételével jelöli ki a tizenkét tagú zsűri, amely a hr szakma neves képviselőiből és egyetemi diákszervezetek vezetőiből áll. A mérlegelt szempontok közé tartozik a gyakornokok kiválasztási folyamatának értékelése, a programban résztvevők elégedettsége, illetve a hosszútávú fejlődési potenciál. A zsűri döntése mellett a győztesek megválasztásában szerepet kap a közönség is, vagyis a gyakornoki lehetőségekre pályázó fiatalok.