Person Communications

Always. Open. Minded.

Rólunk

Bemutatkozik a Person Communications

Hogyan segíti a pályakezdőket a Person Communications?

A Person Communications 2007 óta dolgozik a PR, social media és filmgyártás területein. Kreatív és integrált kommunikációs megoldásokkal segítjük nemzetközi ügyfeleink kampányait.

Ha vonzanak a kommunikációs szakma kihívásai, szeretnél fejlődni és egy fantasztikus csapattól tanulni, próbáld ki magad a Personnál! Egy innovatív ügynökség részeként több terület munkájába is bekapcsolódhatsz. A program többhetes szakmai orientációval kezdődik, annak érdekében, hogy felismerd, mi áll a legközelebb hozzád. Más-más terület szakértőjének napi feladatait segítheted, majd ezután a számodra legtesthezállóbb projektekben mélyítheted el tudásod! A szakmai kompetenciák mellett a személyes fejlődésed is fontos számunka: megtanítunk arra, hogyan válj elszánt ügynökségi accounttá, vagy hogyan oldd meg a legváratlanabb problémákat, legyen szó egy film forgatásáról vagy egy applikáció fejlesztéséről.

2015 nyarán induló programunkra ITT jelentkezhetsz! Frissdiplomások és hallgatók pályázatát egyaránt várjuk, a lényeg, hogy légy elhivatott!


Creative

Infók és adatok

A Person Communications dinamikusan fejlődő, kreatív kommunikációs ügynökség: innovatív, lelkes, fiatal csapattal és nemzetközi ügyfelekkel.

Gyakornokok száma

3

Kompenzációk

A folyamatos szakmai mentoring és fejlődési lehetőség mellett fizetéssel díjazzuk gyakornokaink töretlen lelkesedését.

Elhelyezkedés

Budapest, belváros

Facebook

fb.com/person.hu

Nézd meg a többi versenyzőt is

Bridge Budapest

Creative

British American Tobacco

FMCG & Commerce

Egy jó gyakornoki programmal mindkét fél nyer!

A gyakornok betekintést kap a cég működésébe, és élesben próbálhatja ki az egyetemi évek alatt összegyűjtött elméleti tudását, miközben a munkáltató friss rálátást, új gondolatokat és perspektívákat, illetve gyakran hosszú távon is minőségi, lojális munkaerőre talál. A sikeres együttműködés első lépéseként a leendő gyakornokoknak tiszta és őszinte képet kell kapniuk arról, hogy mit várhatnak egy adott pozíciótól - ezen folyamat elősegítésére jött létre a colibri internship awards program.

A colibri internship awards célja az egyes cégek bemutatása mellett a legjobb gyakornoki programok díjazása is. Az egyes kategóriák legkiemelkedőbb képviselőit objektív és szubjektív szempontok figyelembevételével jelöli ki a tizenkét tagú zsűri, amely a hr szakma neves képviselőiből és egyetemi diákszervezetek vezetőiből áll. A mérlegelt szempontok közé tartozik a gyakornokok kiválasztási folyamatának értékelése, a programban résztvevők elégedettsége, illetve a hosszútávú fejlődési potenciál. A zsűri döntése mellett a győztesek megválasztásában szerepet kap a közönség is, vagyis a gyakornoki lehetőségekre pályázó fiatalok.