Portfolio.hu

See you there

Weinhardt Attila

Makrogazdasági elemző

Csiki Gergely

Lapigazgató

Hogyan segíti a pályakezdőket a Portfolio.hu?

A Net Média Zrt. Magyarország vezető internetes gazdasági hír és adatszolgáltatója. A minőségi hírek, elemzések, árfolyamok mellett tőzsdei kereskedési rendszereket, döntéstámogató eszközöket, zártkörben publikált elemzéseket kínálunk olvasóinknak, ügyfeleinknek. Tudásközpontú társaságunk alapja az a neves szakértőgárda, amely szakértelmével támogatja összes termékünket. 2005 óta a CEMP médiacsoport tagja. Az alábbi online gazdasági- és ingatlan területű oldalak tartoznak hozzá:

 

A Portfolio.hu 15 éve a mértékadó gazdasági tartalom garanciája Magyarországon és Közép- Európában. A rangos szakmai díjak, az országosan ismert és elismert elemzők, a nemzetközi szinten is meghatározó konferenciák mellett legfontosabb értékünk mindig is a hír volt, és az is marad. Mert a gazdasági, pénzügyi folyamatokat csak hiteles forrásból lehet igazán megérteni, és csak a hiteles forrás ad megfelelő alapot ahhoz, hogy határozott véleményt alkossunk. Az üzleti döntéshozók és a gazdaságpolitika irányítói számára a Portfolio.hu az elsődleges és nélkülözhetetlen hírforrás.

 

A Pénzcentrum.hu élethelyzetek alapján felépülő, tematikus, lakossági pénzügyi portál. A site mindenki számára közérthető módon segít eligazodni az általános lakossági pénzügyek, a banki, biztosítási, befektetési szolgáltatások útvesztőjében, és tiszta képet fest az adózás, a nyugdíj és az ingatlanvásárlással kapcsolatos kérdésekben is. Olvasóinak száma az elmúlt évek alatt jelentősen növekedett, 2015-re elérte a havi 500 ezret, oldalletöltése pedig a 12 milliót.

 

A REsourceinfó.hu kiadónk ingatlanpiaci tevékenységének fontos eleme, mely a prémium kategóriájú, két nyelven, havonta megjelenő REsource IngatlanInfó ingatlanpiaci szaklap aktuális tartalommal bővített „online változata”. Havi 9 ezer egyedi olvasója mellett, oldalletöltése 2015-re 20 ezerre emelkedett. Magazinunk idén ünnepli huszonötödik születésnapját, vagyis szinte egyidős a modern magyarországi ingatlanpiaccal. A REsource rendszeresen teret ad a szektor meghatározó szakértőinek piaci véleményük kifejtésére hosszabb terjedelmű interjúk keretében. A REsource szakmai bázisát a Portfolio elemzői csapata és külsős szakértők adják.

 

A Portfolio csoporthoz tartozó Agrárszektor.hu Magyarország legolvasottabb agrárgazdasági portálja. Célja, hogy hiteles, gyors információforrása legyen a hazai agráriumban dolgozóknak. Vagyis a gazdálkodóknak, multinacionális agrárvállalatok hazai képviselőinek, agrárszervezeteknek, élelmiszeripari szakembereknek, finanszírozó bankoknak, biztosítóknak, gépforgalmazóknak, inputgyártóknak, integrátoroknak. Az Agrárszektor.hu gyors hírekkel, elemzésekkel, adatokkal, árfolyamokkal, piaci árakkal, pályázati információkkal, géptesztekkel, piactérrel szolgálja ki a látogatókat. Egy oldal, ahol egy helyen mindent megtalálnak az agráriumban dolgozók.


Creative

Gyakornokok száma

Jelenleg nincs

Elhelyezkedés

1033 Budapest,

Polgár u. 8-10.

Nézd meg a többi versenyzőt is

Person Communications

Creative

KPMG

Finance & Business

KPMG


Inspire Confidence. Empower Change.

Tovább a profil oldalra

GE - Tech

IT & Telco

Egy jó gyakornoki programmal mindkét fél nyer!

A gyakornok betekintést kap a cég működésébe, és élesben próbálhatja ki az egyetemi évek alatt összegyűjtött elméleti tudását, miközben a munkáltató friss rálátást, új gondolatokat és perspektívákat, illetve gyakran hosszú távon is minőségi, lojális munkaerőre talál. A sikeres együttműködés első lépéseként a leendő gyakornokoknak tiszta és őszinte képet kell kapniuk arról, hogy mit várhatnak egy adott pozíciótól - ezen folyamat elősegítésére jött létre a colibri internship awards program.

A colibri internship awards célja az egyes cégek bemutatása mellett a legjobb gyakornoki programok díjazása is. Az egyes kategóriák legkiemelkedőbb képviselőit objektív és szubjektív szempontok figyelembevételével jelöli ki a tizenkét tagú zsűri, amely a hr szakma neves képviselőiből és egyetemi diákszervezetek vezetőiből áll. A mérlegelt szempontok közé tartozik a gyakornokok kiválasztási folyamatának értékelése, a programban résztvevők elégedettsége, illetve a hosszútávú fejlődési potenciál. A zsűri döntése mellett a győztesek megválasztásában szerepet kap a közönség is, vagyis a gyakornoki lehetőségekre pályázó fiatalok.