Red Bull SBM

A fiatalok inspiráló környezetben engedhetik szabadjára gondolataikat

Kiss Bence

SBM

Varga-Szilágyi Zsolt

Junior brand manager

Takács Ákos

Brand manager

Hogyan segíti a pályakezdőket a Red Bull SBM?

A Távol-Keletről származó funkcionális italoktól megihletve alapította meg Dietrich Mateschitz a Red Bullt az 1980-as évek közepén. Kifejlesztette a Red Bull Energiaital receptúráját és kidolgozta a Red Bull egyedülálló marketing koncepcióját. 1987. április 1-én került a Red Bull Energiaital legelőször forgalomba a hazai piacon, Ausztriában. Ezzel nemcsak egy vadonatúj terméket vezetett be, hanem egy teljesen új termékkategória született. Jelenleg a Red Bull több, mint 165 országban kapható, és több, mint 40 milliárd doboz Red Bull fogyott el azóta.

2012-ben a Red Bull életének két csúcspontja volt, először és mindenekelőtt a Forma 1 konstruktőri és pilóta bajnokságának megnyerése – mindkét címet a harmadik egymást követő évben vittük el – valamint az elképesztően sikeres „Red Bull Stratos” küldetés.

A munkáról:

Hogyan dolgozik egy Student Brand Manager, miközben tanulmányait végzi?

A Student Brand Manager épp csak annyit foglalkozik a tanulással, amennyit szükséges, így marad ideje a diákélet kiélvezéséhez. Ez az állás pedig pont arról szól, hogy ezt az életformát még komolyabban űzhesse.

De mit csinál? Éli az életét, az intézmény falain belül egyre több emberrel ismerkedik meg, tudja, hogy mikor vannak jó bulik, vagy ha épp nem tud ilyet, ő maga szervezi meg.

Akkor mi ebben a munka? Épp ez az! Olyan személy való Red Bull Student Brand Manager pozícióba, akinek ezek a tevékenységek természetes részei az életének.

Így ugyanazt teszi, mint eddig, csak egy kicsit intenzívebben.

Hogy eddig is elég intenzív volt? Hát ismét helyben vagyunk, mert a tempót csak az fogja bírni, aki tele van töltettel.


FMCG & Commerce

Infók és adatok

Ma már 165 országban van jelen a piacon

csaknem 9000 alkalmazott világszerte

több mint 40 mrd eladott doboz világszerte

“A Red Bull több mint 25 éve ad szárnyakat” 

Gyakornokok száma

5 fő + 1 gyakornok az irodában

Kompenzációk

gyakornoki fizetés, jutalékok havonta red bullban, belépő az összes red bull által szponzorált hazai eseményre

Elhelyezkedés

Budapest, Szépvölgyi út 137.

Weboldal

www.redbull.hu

Nézd meg a többi versenyzőt is

E.ON

Engineering

E.ON


Megvilágítjuk a jövőbe vezető utat!

Tovább a profil oldalra

AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.

Engineering

Ericsson Magyarország

IT & Telco

Ericsson Magyarország


TE + Ericsson = nyerő kombináció

Tovább a profil oldalra

Egy jó gyakornoki programmal mindkét fél nyer!

A gyakornok betekintést kap a cég működésébe, és élesben próbálhatja ki az egyetemi évek alatt összegyűjtött elméleti tudását, miközben a munkáltató friss rálátást, új gondolatokat és perspektívákat, illetve gyakran hosszú távon is minőségi, lojális munkaerőre talál. A sikeres együttműködés első lépéseként a leendő gyakornokoknak tiszta és őszinte képet kell kapniuk arról, hogy mit várhatnak egy adott pozíciótól - ezen folyamat elősegítésére jött létre a colibri internship awards program.

A colibri internship awards célja az egyes cégek bemutatása mellett a legjobb gyakornoki programok díjazása is. Az egyes kategóriák legkiemelkedőbb képviselőit objektív és szubjektív szempontok figyelembevételével jelöli ki a tizenkét tagú zsűri, amely a hr szakma neves képviselőiből és egyetemi diákszervezetek vezetőiből áll. A mérlegelt szempontok közé tartozik a gyakornokok kiválasztási folyamatának értékelése, a programban résztvevők elégedettsége, illetve a hosszútávú fejlődési potenciál. A zsűri döntése mellett a győztesek megválasztásában szerepet kap a közönség is, vagyis a gyakornoki lehetőségekre pályázó fiatalok.