SAP Hungary

Software & Solutions | Technology & Business Applications

Penelope Semkou | Rácz Gábor

Product/application support intern | Software decelopment intern

Ágnes Gyovai | Bálint Juhász

User experience desing associate | Support engineer

Markus Hilken

Head of Global Support Center Hungary | Managing Director SAP Labs Hungary

Hogyan segíti a pályakezdőket a SAP Hungary?

Colibri Internship Awards 2015

 

in Hungarian:

Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 291 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP Hungary Kft. a hazai üzleti informatikai szektor vezető szereplője, melynek megoldásai áthatják a magyar gazdaságot. Ügyfelei között megtalálhatóak a párfős vállalkozástól kezdve a több ezer főt foglalkoztató tőzsdei cégig minden szektor vállalata, ide értve az állami szervezeteket is. A hatékonyabb működést biztosító szoftverek értékesítése, bevezetése mellett, világpiacra is készülő innovatív és komplex termékfejlesztést, és nemzetközi terméktámogatási munkát egyaránt végez az SAP magyar leányvállalata. A jelenleg több mint 630 főt foglalkoztató vállalat többször nyert munkáltatói, és egyéb díjakat, melyek jól példázzák a munkaerő, a fenntarthatóság, a gazdasági fejlődés iránti elkötelezettségét. Bővebb információk a www.sap.hu oldalon.

 

in English:

As market leader in enterprise application software, SAP (NYSE: SAP) helps companies of all sizes and industries run better. From back office to boardroom, warehouse to storefront, desktop to mobile device – SAP empowers people and organizations to work together more efficiently and use business insight more effectively to stay ahead of the competition. SAP applications and services enable more than 291,000 customers to operate profitably, adapt continuously, and grow sustainably.

SAP Hungary Kft., one of the market leaders of Hungarian IT market, effects all sectors of Hungarian economy. Its partners are all kind and range of companies starting with small companies consisting of only a few employees through big enterprises with thousands of employees, to the companies of the Hungarian state. SAP Hungary, apart from selling and implementing business software, is also an innovative company that is dealing with complex product development and international product support as well. The company which was award winner many times as the best employer currently gives job to more than 630 people, is devoted to its employees and sustainable development of the economy. For more information please visit www.sap.hu.

 

Jobs


IT & Telco

Gyakornokok száma

40-50

Kompenzációk

Az SAP dolgozójaként az alábbi  előnyöket élvezheted:

- Kreatív feladatok megoldása nap mint nap, innovatív gondolkodásmód és Design Thinking technikák alkalmazása

- számos tréning lehetőség

- barátságos és kényelmes munkakörnyezet

- Work-life balance és egészséges életmód elősegítése: az SAP részt vesz sokféle sporttevékenységben – vállalati sportbajnokságok, Ultrabalaton. Irodaházunkban konditerem, szauna, relaxációs szoba, masszázs, ping-pong és csocsó asztal várja dolgozóinkat

- társadalmi felelősségvállalás CSR tevékenységeinken keresztül (Mosolygó Kórház, Cipősdoboz akció, Hozd be a gyereked/szüleid a munkába)

- csatlakozz a céghez, mely elnyerte az Aon Hewitt felmérésén a Legjobb Munkahely díjat 2014-ben

Compensations

Working with SAP you will have a chance to:

- practice innovative approach, Design Thinking techniques, be creative day to day

- participate in various trainings

- benefit from friendly, comfortable working environment

- enjoy activities and places suppportng work-life balance: SAP participates in various sport activities – corporate team games competitions, Ultrabalaton etc., we have the gym, sauna, relaxation room, ping pong and table soccer game for our employees

- give back to the society with the CSR activities (Smiling Hospital, support for the disabled, Shoebox project, Bring your children/parents to work)-

- join the company named the “Best Employer 2014” by Aon Hewitt

Elhelyezkedés

1031 Budapest, Záhony utca 7,

Facebook

news from Hungary, in Hungarian: SAP

some global news: Life at SAP

Nézd meg a többi versenyzőt is

Ericsson Magyarország

IT & Telco

Ericsson Magyarország


TE + Ericsson = nyerő kombináció

Tovább a profil oldalra

IT Services Hungary

IT & Telco

IT Services Hungary


Valószínűleg a legizgalmasabb ICT-munkahely.

Tovább a profil oldalra

Dentsu Aegis Network

Creative

Egy jó gyakornoki programmal mindkét fél nyer!

A gyakornok betekintést kap a cég működésébe, és élesben próbálhatja ki az egyetemi évek alatt összegyűjtött elméleti tudását, miközben a munkáltató friss rálátást, új gondolatokat és perspektívákat, illetve gyakran hosszú távon is minőségi, lojális munkaerőre talál. A sikeres együttműködés első lépéseként a leendő gyakornokoknak tiszta és őszinte képet kell kapniuk arról, hogy mit várhatnak egy adott pozíciótól - ezen folyamat elősegítésére jött létre a colibri internship awards program.

A colibri internship awards célja az egyes cégek bemutatása mellett a legjobb gyakornoki programok díjazása is. Az egyes kategóriák legkiemelkedőbb képviselőit objektív és szubjektív szempontok figyelembevételével jelöli ki a tizenkét tagú zsűri, amely a hr szakma neves képviselőiből és egyetemi diákszervezetek vezetőiből áll. A mérlegelt szempontok közé tartozik a gyakornokok kiválasztási folyamatának értékelése, a programban résztvevők elégedettsége, illetve a hosszútávú fejlődési potenciál. A zsűri döntése mellett a győztesek megválasztásában szerepet kap a közönség is, vagyis a gyakornoki lehetőségekre pályázó fiatalok.