Telekom – T-Systems

Együtt. Veled

Hogyan segíti a pályakezdőket a Telekom – T-Systems?

RÓLUNK

A Magyar Telekom Csoport, Magyarország vezető infokommunikációs szolgáltatójaként több millió kapcsolattal kötődik ügyfelei életéhez. Telefon, internet, TV és IT: minden téren minőségi, megbízható és egyedülállóan széles szolgáltatáspalettával rendelkezünk. Arra törekszünk, hogy innovatív megoldásainkkal áthidaljuk a távolságot emberek és emberek, esélyek és lehetőségek között. Állandó fejlesztéseinkkel növeljük az egyén lehetőségeit, így az ország versenyképességét. Célunk, hogy szolgáltatásainkkal egyszerűbbé, könnyebbé és élménydúsabbá tegyük ügyfeleink életét, és ezzel újra és újra kiérdemeljük bizalmukat. Figyeljük ügyfeleink változó igényeit és lehetőségeit, hogy minden nap egyre többet és többet tudjunk számukra nyújtani, megteremtsük a jövő Digitális Otthonát, és sokszínű termékekkel és szolgáltatásokkal színesebbé tegyük a jövőt. Integrált, az ország egész területén jelen lévő szolgáltatóként és sokszínű vállalatként több ezer szakembert foglalkoztatunk a legkülönbözőbb területeken a jogásztól vagy a pénzügyestől, a marketingesen, az IT-sen, a mérnökön, a beszerzőn, és a HR-esen át az értékesítőig.

 

Miért jó Telekomosnak lenni?

Szakértelem

Kollégáink szakértelme minden területen kiemelkedő a piacon. Legyél akár mérnök, informatikus, közgazdász vagy értékesítő, ha a legjobbak közé akarsz tartozni, csatlakozz hozzánk!

Felelősségvállalás

Cégünk hosszú évek óta tudatosan élen jár a felelősségvállalás terén. Nem csak a fenntartható fejlődés iránt vagyunk elkötelezettek, de a Telekom hazánk egyik legnagyobb adományozója, a zene és sport egyik legelkötelezettebb támogatója is.

Piacvezető vállalat

Multinacionális hátterünk, piacvezető pozíciónk garantálja, hogy minden eszköz rendelkezésre álljon ahhoz, hogy alkothass, akár hazai, akár nemzetközi környezetben. Mindeközben transzparens működésünk biztosítja, hogy munkádat világos, átlátható keretek között végezhesd.

Személyes fejlődés

Nálunk a Telekom márka mellett saját brandedet is építheted, hiszen tudásod versenyképessége rajtad is múlik! Képzéseinken felül komplex projektekben, sokszínű csapatokban is dolgozhatsz, melyek segítségével saját feladataid határán messze túllátsz, és más területek munkáját megismerve szerezhetsz globális üzleti tudást.

Jó ide tartozni

Nálunk nemcsak a szakmai feladatokhoz találod meg a legjobb csapatot, hanem olyan kollégákkal dolgozhatsz együtt, akikkel a munkaidő lejárta után is jó együtt lenni.

 

TELEKOM – T-SYSTEMS GYAKORNOKI PROGRAM

A Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország közös gyakornoki programjában valódi szakmai feladatokkal szerezhetsz gyakorlati tapasztalatot, miközben a leginnovatívabb eszközökkel dolgozhatsz az egyik legizgalmasabb iparágban. Jelenleg több mint 400 főiskolás és egyetemista dolgozik nálunk a cég legkülönbözőbb területein. Sokszínű gyakornoki csapatunk tagjai között vannak informatikusok, közgazdászok, de dolgozott velünk már építész- és kertészmérnök hallgató is. A programba való jelentkezés nem kötődik egyetemi szakhoz, hiszen mi arra is kíváncsiak vagyunk, hogy azon túl, amit megtanultál, hogyan gondolkozol, milyen az egyéniséged . Képes vagy-e a saját határaidat is átlépve megoldani egy problémát, cselekedni, együttműködni vagy alkotni. Mert nálunk a tudásból, az egyéniségből és az egyedi gondolkodásból születnek a nagyszerű dolgok.

 

Csatlakozz Te is a Telekom – T-Systems Gyakornoki Programhoz és csökkentsd a távolságot közted és egy sikeres karrier között!


IT & Telco

Bekerülés

Évente kb. 200 új gyakornok kezdi meg a munkáját a Telekom – T-Systems Gyakornoki Programban.

Továbblépés

Junior pozícióink többségét gyakornokainkkal töltjük fel

Gyakornokok száma

kb. 440 fő

Kompenzációk

Gyakornokaink versenyképes díjazása munkaidejükkel arányos órabérben történik.

Elhelyezkedés

Magyar Telekom Nyrt.

1013 Budapest, Krisztina krt. 55

 

T-Systems Magyarország Zrt.

1117 Budapest, Budafoki út 56. 

Nézd meg a többi versenyzőt is

Raiffeisen Bank

Finance & Business

Raiffeisen Bank


Egy jó csapathoz egyéniségek kellenek!

Tovább a profil oldalra

IVSZ

IVSZ


Szövetség a digitális gazdaságért

Tovább a profil oldalra

EPAM

IT & Telco

EPAM


ENGINEERING IS IN OUR DNA

Tovább a profil oldalra

Egy jó gyakornoki programmal mindkét fél nyer!

A gyakornok betekintést kap a cég működésébe, és élesben próbálhatja ki az egyetemi évek alatt összegyűjtött elméleti tudását, miközben a munkáltató friss rálátást, új gondolatokat és perspektívákat, illetve gyakran hosszú távon is minőségi, lojális munkaerőre talál. A sikeres együttműködés első lépéseként a leendő gyakornokoknak tiszta és őszinte képet kell kapniuk arról, hogy mit várhatnak egy adott pozíciótól - ezen folyamat elősegítésére jött létre a colibri internship awards program.

A colibri internship awards célja az egyes cégek bemutatása mellett a legjobb gyakornoki programok díjazása is. Az egyes kategóriák legkiemelkedőbb képviselőit objektív és szubjektív szempontok figyelembevételével jelöli ki a tizenkét tagú zsűri, amely a hr szakma neves képviselőiből és egyetemi diákszervezetek vezetőiből áll. A mérlegelt szempontok közé tartozik a gyakornokok kiválasztási folyamatának értékelése, a programban résztvevők elégedettsége, illetve a hosszútávú fejlődési potenciál. A zsűri döntése mellett a győztesek megválasztásában szerepet kap a közönség is, vagyis a gyakornoki lehetőségekre pályázó fiatalok.