10.00

Vodafone Magyarország

Power to you

A te sikereid tesznek minket sikeressé

Power to you

Discover Program – Ismerd meg a vezető utánpótlás programunkat!

Power to you

2016-ban is Legjobb Munkahely lettünk!

Power to you

A Vodafone Magyarország technológiai részlege

Power to you

Értékeled a cég által nyújtott lehetőségeket!

 

Szavazok

Köszönjük a szavazatod!

Hogyan segíti a pályakezdőket a Vodafone Magyarország?

A Vodafone a világ egyik vezető mobilkommunikációs szolgáltatójaként öt kontinens 26 országában van jelen.

A cég 57 partnerhálózattal rendelkezik, és több mint 461 millió ügyfélnek szolgáltat szerte a világon. A Vodafone teljes körű mobil telekommunikációs szolgáltatásokat nyújt, beleértve a hang- és adatkommunikációt.

 

A Vodafone Magyarországon

 A hazai piacon a Vodafone Magyarország Zrt. 1999. november 30-án kezdte meg működését. Integrált technológiai szolgáltató vagyunk, portfóliónkban a mobilkommunikációs, mobilinternetes és szélessávú adatszolgáltatások egyéni és üzleti felhasználók számára egyaránt megtalálhatók.

A budapesti központ, a miskolci ügyfélszolgálat és az ország számos pontján található márkaüzletek közel 1700 főt foglalkoztatnak, ami a Vodafone Shared Services Budapesttel és partnerüzleteink munkatársaival együtt megközelíti a 4000 főt.

 

Törődünk minden nap tettekkel

Tevékenységünk középpontjában az ember áll. Sikerességünket ügyfeleink elégedettsége biztosítja, ezért olyan vállalati kultúrát építünk, amely úgy alakítja munkánkat, hogy minden pillanatban érezhető legyen az ügyfelek iránti törődés.

 

Emberközpontúság a munkában is

Hosszú távú sikereinket csak úgy tudjuk biztosítani, ha munkatársaink is a megfelelő képességekkel, elköteleződéssel és lelkesedéssel rendelkeznek a munkájuk iránt.

Célunk, hogy a legjobb embereket vonzzuk a vállalathoz, őket folyamatosan képezzük és megtartsuk azáltal, hogy befogadó és motiváló munkakörnyezetet alakítunk ki, ahol elismerjük és fejlesztjük a tehetségüket.

Nekik köszönhetően 2016-ban harmadszor is elnyertük az Aon Hewitt Legjobb Munkahely díját, a Mensa HungarIQa felmérésén pedig az Év Intelligens Vállalata lettünk.

 

Curiosity Gyakornoki Program

Munkatapasztalatot szereznél felsőoktatási tanulmányaid mellett, de nincs időd heti 30-40 órában dolgozni? Akkor ezt a gyakornoki programot pont neked találták ki!

A Curiosity a Vodafone Magyarország gyakornoki programja, amelyben lehetőséged nyílik arra, hogy tanulmányaid mellett beleláss a világ egyik vezető mobilkommunikációs vállalatának mindennapi életébe.

A program 6 hónapon keresztül, heti 20 órában jelent részmunkaidős elfoglaltságot. Ez idő alatt garantáltan nem fogsz unatkozni, hiszen izgalmas feladatok és versenyképes fizetés vár Rád!

Ha tanulmányaid utolsó éveiben jársz, jól beszélsz angolul, valamint érdekel a telekommunikációs iparág, akkor Te kellesz nekünk!

Cégünk számos területére keresünk gyakornokokat, ezért kísérd figyelemmel a karrier oldalunkat!

 

Discover Program

A Vodafone a Discover Program keretében világszerte kínál kiemelkedő karrierlehetőséget kivételes pályakezdők számára. Ha pályakezdő vagy, érdemes jelentkezned hozzánk!

A kétéves rotációs program keretein belül megismerheted a különböző területeink működését, és ezáltal kiterjedt kapcsolati tőkét építhetsz.

 

A kezdetektől fogva önállóságra inspirálunk, felelősségteljes feladatokon és projekteken bizonyíthatod rátermettségedet, kibontakozhatod tehetségedet, tanulhatsz és fejlődhetsz – hogy a Te sikereid által mi is sikeresek legyünk!

A program évente kétszer indul, szeptemberben és márciusban.

Az alábbi területeken várjuk a vezetői ambíciókkal rendelkező tehetségeket:

Commercial Discover Program – számos gazdasági területünkön kipróbálhatod magad, hogy megtaláld a hozzád igazán testhezálló munkakört!

Technology Discover Program – keressük a legrátermettebb friss diplomás mérnököket, informatikusokat és műszaki menedzsereket. A robosztus rendszerektől kezdve a tervezési fázisban lévő megoldásokig számos területre koncentrálhatsz!

Finance Discover Program – rotálj a pénzügyi területünk funkciói között és válj igazi vezetővé!

HR Discover Program – segíts olyan munkahelyet teremteni, ahol a munkavállalók jól érzik magukat, legyen szó munkáltatói márkáról, képzésekről és elkötelezettségről, vagy kompenzációról!


Elhelyezkedés

Budapesti központ

1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6.

 

Ügyfélszolgálati központ

3526 Miskolc, Arany János tér 1.

Információk és adatok

Discover Graduate kollegáink számára nemzetközi karrierlehetőség is kínálkozik a Columbus Program keretén belül.

Kompenzációk

• Versenyképes fizetés és juttatási csomag

• Dolgozói tarifacsomag 20 GB adatforgalommal

• Heti 1 nap home office lehetőség

• Buddy és mentor program

• Laptop

Instagram

VodafoneHungary

Gyakornokok száma

Gyakornokaink száma évről-évre folyamatosan nő.

A friss diplomás programunkba felvételt nyerhet mindenki, aki sikeresen teljesíti a kiválasztási folyamatot.

Értékeled a cég által nyújtott lehetőségeket!

 

Szavazok

Köszönjük a szavazatod!

Nézd meg a többi versenyzőt is

E.ON

Engineering

E.ON


Megvilágítjuk a jövőbe vezető utat!

Tovább a profil oldalra

IT Services Hungary

IT & Telco

IT Services Hungary


Valószínűleg a legizgalmasabb ICT-munkahely.

Tovább a profil oldalra

Continental Automotive Hungary

Engineering

Egy jó gyakornoki programmal mindkét fél nyer!

A gyakornok betekintést kap a cég működésébe, és élesben próbálhatja ki az egyetemi évek alatt összegyűjtött elméleti tudását, miközben a munkáltató friss rálátást, új gondolatokat és perspektívákat, illetve gyakran hosszú távon is minőségi, lojális munkaerőre talál. A sikeres együttműködés első lépéseként a leendő gyakornokoknak tiszta és őszinte képet kell kapniuk arról, hogy mit várhatnak egy adott pozíciótól - ezen folyamat elősegítésére jött létre a colibri internship awards program.

A colibri internship awards célja az egyes cégek bemutatása mellett a legjobb gyakornoki programok díjazása is. Az egyes kategóriák legkiemelkedőbb képviselőit objektív és szubjektív szempontok figyelembevételével jelöli ki a tizenkét tagú zsűri, amely a hr szakma neves képviselőiből és egyetemi diákszervezetek vezetőiből áll. A mérlegelt szempontok közé tartozik a gyakornokok kiválasztási folyamatának értékelése, a programban résztvevők elégedettsége, illetve a hosszútávú fejlődési potenciál. A zsűri döntése mellett a győztesek megválasztásában szerepet kap a közönség is, vagyis a gyakornoki lehetőségekre pályázó fiatalok.