WTS Klient csoport

Híd az üzleti világba

Panda Christopher

Adótanácsadó gyakornok

Szadai András

Adótanácsadó manager

Hogyan segíti a pályakezdőket a WTS Klient csoport?

Colibri Internship Awards - 2016

Finance & Business 3. helyezett

 

A hazai piacon szerzett több éves tapasztalattal biztos partnerként állunk ügyfeleink mögött. Nincs számunkra nagyobb szakmai elismerés annál, ha egy ügyfelünk ajánlja szolgáltatásunkat egy másik cégnek. Így váltunk az évek során számos nemzetközi nagyvállalat hazai tanácsadójává.

 

Csapatunkat szakértelem és komplex gondolkodás jellemzi. Pontos és szakszerű tanácsadást nyújtunk magyar, német és angol nyelven. Szaktudásunk nem csak a magyar előírások figyelembevételére korlátozódik. A WTS Global nemzetközi hálózat segítségével határokon átívelő, globális együttműködésre nyílik lehetőségünk. Így képesek vagyunk több országban működő ügyfeleink számára is a legjobb gazdasági tanácsokat adni.

 

A WTS-nél jó gyakornoknak lenni

Közel húsz éve alakult cégcsoportunk már az első években megkezdte együttműködését az akkor még Pénzügyi és Számviteli Főiskolaként (PSZF) működő Budapesti Gazdasági Egyetemmel (BGE). A gyakornoki programunk ettől kezdve rendületlen sikerrel zajlik, azóta több intézménnyel is kooperálva. A gyakornokok jelentős része alkalmazottként is nálunk marad: nem véletlenül.

 

 

És miért jó?

A WTS Klient cégcsoportnál tárt karok, egy fiatal, dinamikus csapat, jó hangulat és komoly szakmai kihívások várják a pénzügyi karrierre vágyó gyakornokokat és a pályakezdőket. Akár a könyvelési, akár az adótanácsadói, akár a könyvvizsgálati csapatunkba érkezik valaki, biztos, hogy jó kezekbe kerül. Szakmailag tapasztalt és rendkívül segítőkész mentor kollégák egyengetik az útját, és vezetik be az adó- és számviteli tanácsadás, a pénzügyi világ rejtelmeibe. A gyakornokok beilleszkedését segíti, hogy sok hasonló cipőben járó, fiatal, kezdő munkatárssal is megbeszélhetik a kérdéseiket, tapasztalataikat.

Tisztában vagyunk vele, hogy a munka mellett a folyamatos képzés is elengedhetetlen, ezért belső szakmai tanfolyamokon, illetve angol és német nyelvórák támogatásával segítjük elő munkatársaink szakmai kiteljesedését.

 

Nálunk még fizetés is jár

A korábbi, elsősorban harmadéveseknek szóló három hónapos kötelező szakmai gyakorlat mellett 2015-től kezdődően másodéveseknek is kínálunk gyakornoki helyeket. Unikális ösztöndíjprogramunkban 50 jelentkezőnek tartottunk szakmai workshopokat, majd a tíz legjobb gyakornoknak versenyképes fizetést biztosítottunk az egyhónapos nyári gyakorlat alatt. A 2016/2017-es tanévben elindult a BGE-vel közös Duális Képzés programunk is, amelyre pénzügy és számvitel alapszakos hallgatók jelentkezhettek. Az iskola és a munkahely számunkra ugyanis nem két különböző lépcső, hanem a sikeres karrier két, egymástól elválaszthatatlan feltétele. És ez a jövő.

 

Mit nyújtunk még?

Munkatársaink átlagéletkora mindössze 33 év. A fiatal és lelkes csapat munkaidőn kívül is összetart. Gyakran részt veszünk jótékonysági akciókban, védjük a környezetet, palackos víz helyett víztisztító berendezést használunk. Sokan járunk biciklivel munkába, a bringákat a mélygarázsban biztonságos kerékpártároló várja. Minden évben vidám karácsonyi partit tartunk, és csapatépítő sportnapon eresztjük ki a gőzt. A kisgyerekes kollégákat minden évben családostul meglátogatja a télapó és két krampusza az irodaház babzsákos játszóházzá átalakított aulájában, ahol arcfestés, lufihajtogató bohóc és bábszínház, no meg persze kakaó, kalács és meglepetéscsomag várja a kicsiket. Óriási teraszunkról pedig csodás kilátás nyílik a Stefánia palotára, szép időben igazán kellemes környezet egy ebéd vagy kávé elfogyasztására.

 

Kiket keresünk?

Mivel cégcsoportunk jelentős számú nemzetközi nagyvállalat tanácsadója és szakmai partnere, mindennapos nálunk az angol és a német nyelv használata. Ha jól kommunikálsz ezek közül valamelyik nyelven, van benned szakmai elhivatottság, határozott a fellépésed és szereted a szellemi kihívásokat, jó a kapcsolatteremtő képességed, céltudatos, kitartó és megbízható vagy, akkor: NÁLUNK A HELYED!

 

Állásajánlatok


Finance & Business

Bekerülés

Évente átlagosan 20-25 gyakornokot veszünk fel

Továbblépés

Jelenlegi munkavállalóink 30 százaléka kezdte gyakornokként nálunk

Infók és adatok

A WTS Klient cégcsoport a müncheni központú WTS Global nemzetközi hálózat tagja és egyik régiós központja. A WTS Global 100 országban van jelen és az adózás, valamint jogi és számviteli tanácsadás területén működő tanácsadó cégek dinamikusan fejlődő nemzetközi hálózata; mára Németország mellett több országban, így Magyarországon is a legjelentősebb adótanácsadó cégek egyike. A magyar irodában, a Városliget szomszédságában mintegy százan dolgoznak.

Gyakornokok száma

24

Weboldal

WTS Klient

Facebook

WTS Klient

YouTube

WTS Klient

Nézd meg a többi versenyzőt is

AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.

Engineering

Funzine Média

Creative

Dentsu Aegis Network

Creative

Egy jó gyakornoki programmal mindkét fél nyer!

A gyakornok betekintést kap a cég működésébe, és élesben próbálhatja ki az egyetemi évek alatt összegyűjtött elméleti tudását, miközben a munkáltató friss rálátást, új gondolatokat és perspektívákat, illetve gyakran hosszú távon is minőségi, lojális munkaerőre talál. A sikeres együttműködés első lépéseként a leendő gyakornokoknak tiszta és őszinte képet kell kapniuk arról, hogy mit várhatnak egy adott pozíciótól - ezen folyamat elősegítésére jött létre a colibri internship awards program.

A colibri internship awards célja az egyes cégek bemutatása mellett a legjobb gyakornoki programok díjazása is. Az egyes kategóriák legkiemelkedőbb képviselőit objektív és szubjektív szempontok figyelembevételével jelöli ki a tizenkét tagú zsűri, amely a hr szakma neves képviselőiből és egyetemi diákszervezetek vezetőiből áll. A mérlegelt szempontok közé tartozik a gyakornokok kiválasztási folyamatának értékelése, a programban résztvevők elégedettsége, illetve a hosszútávú fejlődési potenciál. A zsűri döntése mellett a győztesek megválasztásában szerepet kap a közönség is, vagyis a gyakornoki lehetőségekre pályázó fiatalok.